Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2006-02-15 11:20:02 Punkt pierwszy- uważaj z kupowaniem na Allegro, zawsze sprawdź i przetestuj zanim za coś zapłacisz, najlepiej chociaż kilka dni pojeździć z takim sprzętem, żeby miec pewność, że jest wszystko w 100% ok.
Punkt drugi- "wyższy numerek to jednak coś lepszego" - zgadzam sie w pełni, ale warunkowo, bo trzeba do tego stwierdzenia dołożyć, że owszem, wyższy numerek to coś lepszego, ale z tej samej oferty rocznikowej, bo rok w rok zmienia sie oferta oraz numeracja, a te dwa modele nie sa z tej samej ot taka "skromna" różnica/ 3675RB to staruszek w porównaniu do 318R, nie ma bankowo wyjscia na wzmacniacz, co do 318 to niestety pewnosci nie mam, ale 318 to zdecydowanie lepsze radio. Młodsze, niezawodne (3675 czesto sie psuły) no i zdecydowanie ciekawszy design i bardziej funkcjonalny. pozdr. |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-02-15 15:00:55 I tu Aniu jestes w błedzie bo DRB-3675RB ma 1 pare wyjsc RCA Zreszta stare modele ładniej brzmiały i ja bym byl bardziej ku temu starszemu modelowi 318R nie ma wyjscia na wzmacniacz z tego co pamietam |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2006-02-15 17:36:48 Raz jeszcze, bo najwyraźniej najciekawszym i najbardziej zajmującym zajęciem dla mnie będzie teraz - nie pomaganie innym, ale sprostowywanie i wyjaśnianie, życie
Clarion DRB3675RB jest z roku 2000, natomiast Clarion DB318R jest z roku 2001, więc tak na wstępie miłośnicy wcześniejszego brzmienia Clariona mogą być usatysfakcjonowani 2001 rokiem, a tan na prawdę i tak w późniejszych lata pojawia się kilka perełek, które do tej pory są rozchwytywane, gdy tylko pojawią się gdzieś na horyzoncie Co do wyjść rca- z 2neverpolu otrzymalam informacje o ich braku w tym modelu, teraz dopiero zerknęłam na swoje pdf-y (przykro mi, ale moim zajęciem w firmie jest zupełnie coś innego, forum jest jedynie dodatkiem, więc czasami łatwiej mi zadzwonic do źródła i uzyskać szybką informacje, mozliwe ze podałam złą numeracje- przepraszam za to z całego serca). Model DRB-3675RB był dość awaryjny (laser), jak na Clariona, więc zdecydowanie 318-tka jest pewniejsza, natomiast warto pomyslec o modelu wyższym, bo 318 to model podstawowy. gdybyś powiedział wiecej tj: -jaka kwotą dysponujesz -czego oczekujesz od radia -jak wygląda audio w Twoim aucie i na ile (o ile chcesz) zamierzasz je rozbudowywac |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-02-15 19:43:55 Oj Aniu... Przedemna nie musisz sie tłumaczyc Ja wiem ze i tak posiadasz wieksza wiedze odemnie w tym temacie
Dla mnie calriony liczyły sie do 2000r potem to juz jakas taka tanią chinszczyza zajezdzaja Chcociaz brzmia nadal swietnie, mam we fiacie ich nowszy model i bardzo sobie go chwale Ale jakos do mnie nie przemawiaja tak do konca, czegos im brakuje [ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-02-15 19:45:49 ] |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2006-02-16 11:42:09 To tym bardziej skoro nie masz jakichś wielkich potrzeb melomaniactwem trącących ta 318 jest jak najbardziej ok, proponowałam wyższy model ze względu na brak wyjsc rca, ale jesli nie beda one wykorzystane-->proste-->nie sa potrzebne
Na pewno wstydem nawet byłoby porównywanie Clariona do denvera - ktos tu kiedys cos wspominal ze je w biedronce opychają PS Vyzn-R - nie tlumaczylam sie przed Toba- nie jestem jeszcze az tak zorana psychicznie, przepraszalam kolege, ktory zadal pytanie, a ja wprowadzilam go w blad odnosnie wyjsc rca w radiu Clarion DRB-3675RB. - TYLE - i nic wiecej - nie trzeba nadinterpretowac az tak dalece moich przeprosin |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-02-16 19:35:58 no ja odniosłem takie wrazenie Ale ja zawsze jakies dziwne schizy łapie... |