Porównanie marek i modeli.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich!
Jako, ze planuje zakup auta, chce dowiedzieć się jak najwięcej o modelach, które mam na oku 
Przy okazji, problem wyboru (jako, że wiele osób takowy ma), postaram się jakoś uprościć – między innymi przez ten post. Dzięki Waszej pomocy, dzięki Waszym informacjom jakimi mam nadzieję się podzielicie, uda się problem tak jak mówiłem uprościć w znacznym stopniu.
Post umieszczam na różnych forach, oraz zbieram informacje od znajomych.
Po jakimś czasie zbiorę informacje i zrobię przejrzysta listę, w której będą sprawdzone informacje i konkretne

Potem będzie można temat przywiesić i każdy kto szuka informacji o +/- danego auta, znajdzie je bez problemu.

Renault Megane Coupe
Golf II
Golf III
Honda PRELUDE (po 92-93r)
Honda CRX
Honda CRX DEL –SOL
Opel Astra I (Hatchback)
Opel Calibra
Toyota Mr-2 coupe
Toyota Celica (po 94r)
Ford Probe

A więc w skrócie: wypisujemy zalety i wady jakie znamy dla danego auta.
Spalanie/koszta części/co lubi się popsuć/blacharka i inne

Pozdrawiam CzarnyWro

PS. Post taki zamiescilem nie tylko tu, na forum VW, Opla i innych.
Chodzi nie tylko o opinie uzytkownikow forum np VW, ale i miedyz innymi od Was

Cytat:
Renault Megane Coupe

Ford Probe

Z reguły nie kupuje się samochodów na F:
fiatów, fordów i wszystkich francuzkich

Cytat:
2006-04-07 16:53:10, CzarnyWro pisze:
Witam Wszystkich! Jako, ze planuje zakup auta, chce dowiedzieć się jak najwięcej o modelach, które mam na oku  Przy okazji, problem wyboru (jako, że wiele osób takowy ma), postaram się jakoś uprościć – między innymi przez ten post. Dzięki Waszej pomocy, dzięki Waszym informacjom jakimi mam nadzieję się podzielicie, uda się problem tak jak mówiłem uprościć w znacznym stopniu. Post umieszczam na różnych forach, oraz zbieram informacje od znajomych. Po jakimś czasie zbiorę informacje i zrobię przejrzysta listę, w której będą sprawdzone informacje i konkretne Potem będzie można temat przywiesić i każdy kto szuka informacji o +/- danego auta, znajdzie je bez problemu. Renault Megane Coupe Golf II Golf III Honda PRELUDE (po 92-93r) Honda CRX Honda CRX DEL –SOL Opel Astra I (Hatchback) Opel Calibra Toyota Mr-2 coupe Toyota Celica (po 94r) Ford Probe A więc w skrócie: wypisujemy zalety i wady jakie znamy dla danego auta. Spalanie/koszta części/co lubi się popsuć/blacharka i inne Pozdrawiam CzarnyWro PS. Post taki zamiescilem nie tylko tu, na forum VW, Opla i innych. Chodzi nie tylko o opinie uzytkownikow forum np VW, ale i miedyz innymi od Was

Z tej listy co podales, celowalbym w Honde lub Toyote, Ford to ford , zawsze sie zepsuje lub gdzies podrdzewieje. Opel jest ok ale ruda bedzie wychodzila. O renault zapomnij a Golfa jak chcesz to sobie kup ... bo i ja mam

[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2006-04-08 00:28:49 ]