DZIAŁ ---- TIGRA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.
wszystkich posiadaczy (obenych, byłych i przyszłych) i zwolenników zapraszam do wypowiedzi na temat tego modelu. wszystkich nas interesują przecież wszelkie informacje dotyczące naszych autek - więc zachęcam do dzielenia się takowymi. sam jestem świeżym posiadaczem Opla Tigra z 1995 roku 1.4i. fota jest do obejżenia gdzieś głębiej.

[ wiadomość edytowana przez: uranium dnia 2004-05-20 21:32:55 ]

TIGRA jest cool super sie prowadzi te autko swlaszcza jak sie zestroji podwozie jenda wada tego samochodu ze ma obskorne wnetrze ale zawsze mozna samemu cos zrobic z wnetrzem!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Luz dnia 2005-10-13 07:14:16 ]

dla zainteresowanych posiadaczy tego cudownego Opla stronka z najlepszym forum w Polsce dot. tego auta. marzy się współpraca. tigra team

Cześć :!:

Witam Kolegów . Tigra jest fajna....

...:::kliknij obrazek:::...

Pozdrawiam. MD.

[ wiadomość edytowana przez: md0512 dnia 2004-12-31 23:08:22 ]

witam mam pytanko ile koni ma tigra 1.6 16V 100....115 czy ile

To jest taki sam silnik jak w np. W astrze czy Vectrze.

Dokładny opis masz na Naszej starej stronie:

www.opelklub.of.pl

Kiedy ja się wezmę za nią?

Cytat:
2006-01-21 21:43:34, GSI pisze:
To jest taki sam silnik jak w np. W astrze czy Vectrze. Dokładny opis masz na Naszej starej stronie: www.opelklub.of.pl Kiedy ja się wezmę za nią?

może jutro?
to nie było złośliwe! 3maj się szefie wszystkich szefów, pozdrowienia z Lublina, to 200km na południe, a zimno tak samo jak u Ciebie, brrr...

tu trzeba Chucka Norrisa...

Cytat:
2006-01-21 23:11:17, Jaroslav pisze:
brrr... tu trzeba Chucka Norrisa...

Przez niego cały ten syf na dworze...od czasu jak zaczął palić śniegiem w kominku

Cze Robaczki

Tu mnie jeszcze nie było -ale gdzie braciszek z pyrowa tam i siostrzyczka musi być CeKadettowa -prawda Chuck-Luzaczku

no -ale ja jeszcze z inna sprawą -trzeba troche rozkrręcić ten wasz dział i nabić sobie postów (a tak mi się stare czasy i stare teksty forum-owe przypomniały)

a teraz konkrety -mam parę pytań odnośnie tigierki -pierwsze to może takie -czy ktoś z was wystawia może tigerke na aucji internetowej? -mam taką na oku i się zastanawiam czy to jest może któraś z naszych?
Tigra

uwaga -pomijając -pytam dalej
-z jakiego innego opelka pasują do niej części
-na co zwrócić uwagę przy zakupie i jak poznać czy była stuknięta
-najczęsciej wystepujace awarie (cos mnie sie o uszy obiło ze w tigrach często sie uszczelka od klapy poluźnia)

a ogólnie rzecz biorąc plusy i minusy oraz co przy zakupie by były same plusy

ps -wierze w wasze doświadczenie i pokładam w was nadzieje

pozdrawiam
Patka

Tigra jest zbudowana na bazie Corsy B, części więc nie brakuje i są w przystepnych cenach, dodatkowo autko się zbyt często nie psuje. Problemem mogą być tylko części nietypowe jak tylna szyba (kosztuje coś chyba ok. 1800zł ) i generalnie blacharskie. No ale nie zakładasz chyba, że będziesz ich potrzebowała
Mam w jakiejś gazetce test Tigry, jak znajdę to cos jeszcze napiszę.

Dziękuję bardzo za wszelkie informacje
Na dzień obecny -Tigra mi przeszła
KadeCiok kaske chłonie

Cytat:
2006-04-12 19:33:11, PatkaSunny pisze:
Dziękuję bardzo za wszelkie informacje Na dzień obecny -Tigra mi przeszła KadeCiok kaske chłonie

" Tigra mi przeszła"
100 % kobiecości w naszej klubowiczce

Pozdrawiam

Cytat:
2006-04-12 19:33:11, PatkaSunny pisze:
Dziękuję bardzo za wszelkie informacje Na dzień obecny -Tigra mi przeszła KadeCiok kaske chłonie

a ja znalazłem już tą gazetę z testem Tigry

[ wiadomość edytowana przez: Jaroslav dnia 2006-04-13 10:58:45 ]

wszystko by bylo fajnie z tigra jak dla mnie jakby wieksza byla zwyczajnie jest mi w niej za ciasna nawet jak fotele porozsuwam i jakas taka wazka jest ale ogolnie mi sie podoba...jeszcze jak ktos ladnie nad nia popracuje to jzu w ogole oko cieszy, ale malutka jest pozdro

Cytat:
2006-04-12 20:17:37, Zielu pisze:
" Tigra mi przeszła" 100 % kobiecości w naszej klubowiczce Pozdrawiam

a miałeś wątpliwości?

Cytat:
2006-04-13 10:56:27, Jaroslav pisze:
a ja znalazłem już tą gazetę z testem Tigry [ wiadomość edytowana przez: Jaroslav dnia 2006-04-13 10:58:45 ]

no oczywiście jak napiszesz to też będe wdzięczna bo to zawsze jakieś info a mnie się zawsze Tigra podobała -a ja lubie malutkie autka -jak widać na załączonym obrazku