Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-04-19 20:21:32 NIDHOGG, wszystkie amory są dobre ale KYB, najlepsze |
profesorr TOYOTA DRIVER landcruiser ,coro ... okolice brzeska | 2006-04-20 22:29:49 dla mnie tylko kyb,moja rolka dostała 4 nowe,stare orginały wytrzymały 13lat więc emerytura się nalerzała |
NIDHOGG Wrocław | 2006-04-21 10:51:11 No to sie uspokoiłem
Juz nie moge sie doczekac wymiany. Mechanicy na pewno mnie nie naciągali bo byłem u 3 różnych i kazdy stwierdzał to samo a poza tym jak były mrozy to nie mogłem jeździć toyotką bo lewy tył był sztywny jak .... Taki właśnie dziwny objaw miałe - przy ujemnych temperaturach "zamarzał" mi lewy tył. Amortyzator sie wogóle nie bujał... gdy nadchodziła odwilż "odmarzał" i było ok. Było dobrze do czasu gdy jakis miesiąc temu nie zaczęło mi pukać przy jeździe z tyłu. Skontrolowałem to no i usłyszałem diagnoze TYŁ DO WYMIANY. Moje również wysłużyły sie 13 lat wiec należy im sie odpoczynek Co do sztywności nowych amorków to spodziewam sie ze bedą troche twardsze tak jak pisałes (zużycie) ale to mi nie przeszkadza. Bałem sie tylko aby autko nie stało sie jak jakiś F1 (chodzi mi o zawieszenie oczywiście) i dzięki za Wasze odpowiedzi - uspokoiły mnie Pozdrawiam ( wymiana we wtorek!) |