Najbardziej zmodzone corrado mojego kumpla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ea.imro.pl/mostwanted/prace.php?access=133

Corrado RSR 2006

Wnętrze:

- podświetlenie zegarów zmienione na ultrafiolet.
- wykonana manga na zegarach – według własnego pomysłu
- podświetlane liczniki digital na kolor niebieski.
- zmiana podświetlenia wszystkich wskaźników w całym aucie, włączniki świateł, przełączniki elektryczne szyb z zielonego na niebieski.
- podsufitka w jasnym welurze.
- całe auto w wysokiej jakości jasnej skórze, deska, fotele, boczki, tunel, słupki itp.
- zabudowa bagażnika w jasnej skórze
- Kierownica HBM 280mm + naba

Nadwozie:

- Zawieszenie gwintowane firmy FK (ok. 13 cm regulacji)
- Silnik 2.0 16 v DOHC 136 KM
- Cały silnik doprowadzony do idealnego stanu, wymienione wszystkie możliwe uszczelki i paski
- świece NGK
- sportowa wkładka filtra powietrza K&N
- polerowane kolektory ssące, polerka alternatora
- niektóre elementy silnika lakierowane
- komora silnika polakierowana na kolor czarny
- felgi CR chromowane ciemnym chromem 17 x 9,5”
- opony Dunlop 17 x 50 x 235
- maska przedłużona-wykonany tzw. badlook
- wlot na masce
- zmiana świateł na światła pochodzące od peugota 306 po liftingu - clary
- wlot paliwa pochodzący od Suzuki 1100
- dystanse tył 60mm przód 40mm
- poszerzene całe auto, przednie i tylnie nadkola zintegrowane z progiem, charakterystyczne wloty powietrza, znajdujące się na przednich i tylnich nadkolach, szeroki próg , poszerzenie wzorowane na samochodach serii DTM,skrócone drzwi, celem uzyskania szerokiego progu.
- tłumik schowany
- tylnie światła biało- czerwone clary
- podświetlenie neonowe w siedmiu kolorach z panelem sterującym
- stroboskopy
- zlikwidowana antena dachowa i zastąpiona anteną wewnętrzną
- wygładzone rynny dachowe
- zmodyfikowane klamki, zaspawane wgłębienia, klamki w kolorze nadwozia
- daszek nad tylnią szybą, powiększający wizualnie powierzchnie dachu
- zrezygnowanie z kierunkowskazów i charakterystycznych corradowskich halogenów, umiejscowionych w zderzaku
- zmiana zderzaka na zderzak przeznaczony do Calibry firmy NEODESIGN, wypełniony siatką i odpowiednio zmodyfikowany
- karbonowe lusterka serii K3 z kierunkowskazami
- maska na siłowniku INXX
- wyczyszczona klapa bagażnika z charakterystycznym przetłoczeniem komponującym się w światła
-usunięte znaczki, oznaczenia, wycieraczka, rejestracja przeniesiona na zderzak
- tylny zderzak wykonany na zamówienie, przeznaczony do Chevroleta Sebring
- zaspawane rynny dachowe
- zlikwidowana antena, zastąpiona anteną wewnetrzną
- z boku i na drzwiach grafika z logiem E.A. Need for speed
- tarcze przód i tył – jeszcze seryjne, klocki brembo
- lakier: nadwozie w dwóch kolorach, dach, maska, słupki polakierowane na czarną perłe, reszta auta lakierem pochodzącym z palet nissana, przeznaczony do NISSANA 350ZX, odpowiednio zmodyfikowany.

Wyglada jakby mial dwa silniki odrzutowe, ale gdzie tam, patrze a tam 136km. Ciekawe ile szpachli na to poszlo. Dla mnie tjuners madafaka po calosci, wazne ze jemu sie podoba (chyba).

według mnie to 1.8 16v a nie 2.0

Kreca kolejna wersje mad-maxa ?? ;p. Dla mnie przerost formy nad trescia, tylne poszerzenia jakby doklejone. Ladny dla mnie jest lakier.

I pytanie decydujace: co ten temat robi w tym dziale?? Poki co nie przenosze, niech padnie odpowiedz jakas ciekawa .

Cytat:
2006-04-26 18:43:12, kosagti pisze:
według mnie to 1.8 16v a nie 2.0

to 2.0

2.0 i 1.8 nie odroznisz z zewnatrz

Cytat:
2006-04-26 18:47:43, _Gallus_ pisze:
Kreca kolejna wersje mad-maxa ?? ;p. Dla mnie przerost formy nad trescia, tylne poszerzenia jakby doklejone. Ladny dla mnie jest lakier. I pytanie decydujace: co ten temat robi w tym dziale?? Poki co nie przenosze, niech padnie odpowiedz jakas ciekawa .

pierwotnie kategoria zwala sie Opisy Aut a pozniej jak nie wiadomo czemu wcielo kategorie czucz przywrocil pod ta nazwa

Moga tu byc nasz i naszych znajomych

Na 36 tematow raptem 4 sa o autkach nie klubowiczy i nie funow, przypomina mi sie text z misia: "a gdyby tak kazdy..." Mysle ze jakby sam wlasciciel napisal posta to spoko, a tak z checia to wrzuce do zdjecia, filmy itp, gdyby kazdy nastepni wrzucil kumpli, znajomych itp fotki to sie shit zrobi.

Tak to nawet z wlascicielem nie mozna pogadac co i jak i go pojechac tudziez nie ;].

Przerzuc go sam Adas bo pozniej bedziesz mi marudzil ;p.

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2006-04-26 20:08:55 ]

Ale lipa I ta nalepa "NFS Most wanted" HAHA. Zapewne wlasciciel wzorowal sie wlasnie na tej grze dla nastolatkow Smiech na sali. Tyl ladny ale przesadzone sa te poszerzenia..
Nie moj gust
Pozdr.

Zmieniam... Tył tez do bani

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2006-04-26 21:27:17 ]

To jest konkurs.
w gt oglądałem crome 3,0 v6 tez nfs style.
Ale nagrody fajne dają