Zdjęcia starych rajdowych 125 polskich potrzebne!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Prosze, wklejajcie tu wszystkie foty jakie macie....bardzo mi na tym zalezy)

z góry dzieki!

Powiedz ty mi...skad ty tego swojego 128 wziales???
Szkoda ze takich cudeczek juz praktycznie nie idzie dostac
...ze zapytam jeszcze gdzie go dostales, jak dlugo posiadasz ta bestie...i ile zaplaciles???
Hmmmmmmm...aha i gdzie go parkujesz i jakie masz zabezpieczenia

Tu znajdziesz kilka fotek - wiele nie mam niestety
link
P.S. Czolgiem sie nie przejmuj

Gzie ten czołg parkuje?

Czolg parkuje na "terenie strzezonym", w lesie niedaleko strzelnicy - policja mnie zresta stamtad wygonila Faajny jest, moze zarzuce kiedys wiecej jego zdjec.

no...teraz jak mamy czolg w klubie to nikt nam nie podsloczy

Cytat:
Powiedz ty mi...skad ty tego swojego 128 wziales???
Szkoda ze takich cudeczek juz praktycznie nie idzie dostac
...ze zapytam jeszcze gdzie go dostales, jak dlugo posiadasz ta bestie...i ile zaplaciles???
Hmmmmmmm...aha i gdzie go parkujesz i jakie masz zabezpieczenia

Jesli mowa o moim 128 3p z profilu...skąd go wziąłem...hmm...kupiłem od pewnego znajomego...który nie miał juz do niego siły) Jak wiadomo sprawa rdzy we fiatch to powazny problem..o tyle w 128..problemem jest jej niesamowity nadmiar w okolicach przedniego zawieszenia...a ze autko wymagało szybkiej interwencji, miły Pan postanowił go sprzedac...jak sie okazało był kolega mojego ojca wiec automatycznie cena samochodu stała sie niemal okazyjna...bowiem jak sie okazało silnik nie był seryjny..a włozone było w niego serce z młodszego brata..Ritmo...tak wiec pojemnośc zwiekszyła sie z 1.1 do 1.5 i w skrzyni pojawił sie jeden bieg grattis)

Cała historia mojej 128 zostanie przedstawiona juz wkrótce, na stronie poświeconej fiatom 128)

Powiem tylko tyle...obecnie jest w stanie nowej rekonstrukcji, bowiem udał mi sie zdobyc nowa bude w całkiem dobrym stanie, silnik przechodzi właśnie kuracje pt" remont generalny", z nowym kompletem tłoków włącznie), nowa tapicerka 6 punktowa chromo-niklowa klatka bezpieczenstwa, kubełki, wydech w systemie 4-1 o fi ok. 500mm, do tego układ hamulcowy z Uno Turbo...i moje niedawno znalezione felgi Gotti 076s...3 czesciowe, rozmiar 13"x8:...wrrr)

Juz niedługo cała fotodokumentacja ujrzy światło dzienne...ok 150 fotografi przedstawiajace kolejne etapy "narodzin" 128 3p Qba Edition)

Pozdr.

Cytat:
wydech w systemie 4-1 o fi ok. 500mm,

to niezła rynna musi być

upssss...nie rynna tylko wodociąg...sorki oczywiście mowa o 50mm))

Znacie to?
newsrally

Cytat:
2003-06-22 13:39:36, Wyrwizab pisze:
Czolg parkuje na "terenie strzezonym", w lesie niedaleko strzelnicy - policja mnie zresta stamtad wygonila Faajny jest, moze zarzuce kiedys wiecej jego zdjec.

To jest T34-85,znany i lubiany pojazd 4 pancernych
Tak na marginesie nasza dzielna armia ma ten model do tej pory na stanie,jako rezerwę sprzętową,on wszedł do produkcji w 1940
O jakie fajne resztki silnika
To jest Diesel,co ciekawe już wtedy z blokiem z aluminium
Nazwa typu W2
Dobra już się nie popisuje

[ wiadomość edytowana przez: Nabauab dnia 2003-06-22 21:47:21 ]

Hehe ciekawe ile by kosztował remont takiego eginu

Silnik mial moc 500 KM, chlal ponad 200 litrow na 100 km, chlodzenie - powietrzem chyba bo nie widze dziur od plaszcza wodnego, blok faktycznie aluminium.