Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-04-23 10:09:28 słap
150 koników juz widze.... Ale widac ze kolejna osoba rzeźbi dzieki bogu w innej skrzynce. Po kilku mcach odgrażania się auto powstaje - fajnie zobaczymy co kierowca pokaze tym autem . |
Dragster_13 0 Car In Progress. Stalowa Wola | 2006-04-23 10:47:30
A czyj ten malczan jest?? |
rzeszowiak User Dolina Muminków | 2006-04-23 10:53:28 To zdradź czuczu kto go robi lub ma zamiary zrobienia. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-04-23 10:59:24 Wiem ze jest od nas.
I wiem ze gadalem z nim - startowal tym maluchem w kjsie. I tyle wiem ale poznalem fotki auta i plany caly czas mowil o silniku z lancera w maluchu ale zapomnialem o tym bo to bylo rok tmu.i widze ze cos sie ruszyl ow tym temacie. te 150 kucy nierealne w tym stanei silnika |
tomeQ_ Moderator stalowa wola/łorsoł | 2006-04-23 16:19:26 Jak skonczy przed 2008 to bedzie dobrze, narazie widze silnik podwieszony gdzies w miejscu tylnej kanapy. Rzezba dopiero sie zaczyna. |
USA1 (S) Moderator vw Stalowa Wola | 2006-04-24 00:21:33 150 moze i nierealne ale tylko czekac jak bedzie jezdzil dotychczasowe "niezle" furki na strecie. |
MAJER User MAZDA 323 GTX TURBO Stalowa Wola | 2006-04-24 12:21:14 wymiatac to bedzie ładnie ale jeszcze czeka go sporo pracy |
USA1 (S) Moderator vw Stalowa Wola | 2006-04-25 00:31:37 Jak by ktos mial jakies fotki z postepow prac to zapodawajcie |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2006-04-25 04:23:31 Swego czasu tankujac LPG na stacji gadalem z kolesiem co mowil ze bedzie wsadzal silniczek od lancera do malucha.
Myslalem ze sciemnia ale teraz widze ze to moze byc prawda. Nich robia, zobaczymy jak to bedzie smigac no i powodzonka dla nich niech projekcik powstaje szybko i bez problemow |
skarap User passat stalowa wola | 2006-04-25 06:44:41 hehe a jednak to zrobili. ogolnie z tego co robal mowil to maja czas i kase wiec to mzoe wypalic |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-04-26 12:04:32 Mam dostep do wielu materiałów.
stad te fotki pzodro. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-05-07 19:30:13 Podobno temat umarł z powodu skrzyni biegów.wahaczy itp . nie wiem czy to prawda |
robal123 User stalowa | 2006-05-09 02:12:21 Temat nie umarl i nie umrze tylko sa problemy ale nie ze skrzynia lecz ze sterowaniem jej a dokladnie z linkami bo sa za krotkie i nie wiem gdzie mozna takie dorobic tylko zeby byly 2x dluszsze jezeli ktos ma jakies dojscie to dajcie znac 2 sprawa zawieszenie jest prawie zrobione czekam tylko na nowe amorki kayaby byl malutki problem z wachaczami ale szybko zostal rozwiazany najgorsze co nas spotkalo to konie pulatomatu spawaliczego(spawarki) i nie mamy jak i czym spawac to jest teraz najwieszym naszym bulem. Do zrobienia nam zostalo: rury silnik chlodnica, przewody hamulcowe i od szprzegla, dorobic nowe puoosie, i te nieszczesne linki do skrzyni biegow planujemy wystartowac nim 4 czerwca choc auto jeszcze bedzie przed obrobka blacharsko lakiernicza ale nie wiem czy damy rade jezeli ma ktos porzyczyc pulaltomat(nawet odplatnie) to prosze o info. Zdjec nie daje naraznie bo nie wiem gdzie mam cyfrowke ale to co jest to duzo odbiega od rzeczywistoci
Rybaii i wlasnie nie znasz na tyle lunka ja go baardzo dobrze znam i sam mnie nieraz zaskakuje swoja wiedza a pozatym jest wykfalfikowanym spawaczem i naprawde zajebiscie spawa, pac ma tez wiiedze ale nie taka wielka jak wyobraznie . Temat swapa ja ich zarazilem o od pomyslu do czynu troche czasu minelo ale kto to planuje albo wykonauje to zdaje sobie sprawe ile to pochlania wiedzy pieniedzy czasu i jeszcze troche kassy . |