Sprzęt i ogromny dylemat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na początek chciałem sie przywitać wieć Witam Wszystkich

Nam Problem od 2 miesięcy planuję kupić sprzęt audio do samochodu wartosc 3000-3500zl i dla mnie jest to spory wydatek ale jak juz kupować to wiadomo konkretny sprzęt i mam na oku takie coś:
- Radio Alpine CDA 9847 R
- Głośniki JBL przód + tweetery i zwrotnice GTO506
- JBL 6x9
- Wzmacniacz JBL GTO 75.4
- Skrzynia basowa JBL GTO 1204 BR

Zmiany moga być w radiu ogladalem sporo Alpainy za 600zl i za 900-1000zl tu mam akurat taki model wypisany. To samo ze skrzynia w granicach 700-900zl albo alpine, infinity lub jbl tu akurat taki model bo wlasnie sie zastanawiam.

skrzynia i wzmachol do bagaznika 6x9 na polke od bagażnika radio na swoje miejsce a twetery gdzies z przodu a te 16 do drzwi.

Teraz pytanie co sadzicie o tym audio ? Czy takie moze byc ? Jakies zmiany?

Samochód to VW GOLF III

pozdrawiam

Radio Alpine gut Reszta do wymiany!
System przedni zalezny jakiej muzyki słuchasz.... wybrałes JBL wiec mysle ze techno i hh... jezeli tak to polecam:
system przedni: PowerBass ES-6Cv.2 Evolution
Wzmacniacz: μ-Dimension μ-Glow 4075
Subwoofer: PowerBass PB-C105D-4v.2 Chrome

Jezeli wolisz bardziej muzykalne brzmienie i bardziej audiofilskie to na system przedni Polecam Proa Systems ProaSimplex 160 z tweeterami Vify

Ewentualnie wzmacniacz mozna pomyslec nad jakims Xetec`em

Cytat:
2006-05-08 18:41:56, bubiosz pisze:
Na początek[..] 6x9 na polke [...] pozdrawiam

tez pozdrawiam ciepło....co za curewska moda na te elipsy:| u mnie jakis dekiel pociał w pugu kątówka cała blache:| po co to?? to wali dzwiek w dodatku mało wytrzymałe jest!!!

Tak slucham muzyki techno dzieki za ulozenie zestawu a niewiesz w jakiej cenie mniej wiecej on jest co opisaleS?