Linak łączaca zamek z klamka wewnęczną

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam takie pytanko. Czy ma ktos moe do sprzedania linke laczaca zamek z klamka wewnecyna jesli bz ktos mial prosze o kontakt
Poydrawim

ale napisz jeszcze ktory model essiego rok produkcji i ilo drzwiowy, a najlepiej zebys zrobil foto bo np. do MKV z '91 3D sa 2 rodzaje takiej linki (wiem bo sam zmienialem nie dawno)

[ wiadomość edytowana przez: Pawlik dnia 2006-05-01 11:44:42 ]

ok mój essi to 5 - drziwowa maszyna rok produkcji 93, a co do linki to potrzebuje , linkę do lewych przednich drzwi

niestety narazie nie mogę zrobic fotki ale postaram sie jak najszybciej ją zamiescić
Pozdrawiam

no i co nikt niema takiej linki??

mam ale od 3d

hehehe wlasnie mam ten sam problem potrzebuje linki lewej przod do kombiaka 95 moze ktos dysponuje taka linka???? nie wiem czy to wazne ale jest to centralny zamek

pozdrawiam
robert

Proponuję szrot.

a ja dodam: allegro-cena 25-50pln.

Witam

Przezylem to w zimie. Moja urwala sie przy waleczku klamki wewnetrznej. Jezeli u ciebie tak samo, to proponuje zmierzyc to co zostalo, sciagnac ten bialy plastik z zatrzaskiem, uciac pancerz, nakleic zatrzask. Potem robimy waleczek tej samej srednicy i go wiercimy. Potem zalezy co lubimy. Ja wsadzilem linke do walka i z tylu zaspawalem i jest ok.
Demon