Jaki samochod do 5k jako dupowoz?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moje typy: bmw 316 albo 318 kombi.
Fiesta xr2i

Zadnych vw. Co polecacie?

p.s. ooo wielki modzie przenies do hp bo mi sie pomerdaly dzialy.

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2006-01-15 15:31:02 ]

dresiarz sie robi z ciebie

bmw kombi to dla Ciebie dresiarstwo?
Mała fiesta tak samo?
to ja juz nie wiem kogo uwazasz za normalnego

takie punto
KLIK

w miarę mało pali, w miarę bezawaryjne, w miarę wygodne.

ja zastanawiam sie nad tym egzemplarzem
fiesta

btw orientuje sie ktos jakie sa oplaty przy sprowadzonych samochodach? jak sie placi akcyzy itp?

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2006-01-15 15:54:11 ]

ja bym stawial na suzuki swift mk 1 lub nawet mk2 w wersji 1.3 16V dohc lub 1.6 16V ohc (sa wersjie 4WD )

Cytat:
2006-01-15 15:50:49, toki pisze:
ja zastanawiam sie nad tym egzemplarzem fiesta btw orientuje sie ktos jakie sa oplaty przy sprowadzonych samochodach? jak sie placi akcyzy itp? [ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2006-01-15 15:54:11 ]

fajny fajny ale pewnie nie raz bity i silnik skatowany

sa takie wersje nawet pare na allegro stoi ale to som sedany ogolnie swift raczej odpada..

owz, a ktory teraz nie bity i nie skatowany?

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2006-01-15 15:57:30 ]

jest na allegro hacz.. 2 dzwiowy 4WD za 4000zl

no właśnie kurde tych nieskatowanych to trzeba się naszukać szczególnie jeśli mowa o takiej wersji

Swpa nie wyszedł i chłopak idzie na łatwizne

A peugoty 205 GT?? Albo malenkie daihatsu(czy jak sie to pisze)GTi?? Mnie to smieszy ale jak juz ktos oddala sie od furiatow to moze podpasic Ja na Twoim miejscu bym kupil jakiegos eleganta i zrobil takiego malenkiego street figter-a jesli chcesz sie tym wozic tylko po drogach.Albo najtanie zreanimowal obecnego swapa do stopnia idealnego

słomiany zapał rulezz

yyy ale ten tego swap cały czas z......... i zostaje wiec nie widze związku w Waszym ogolnie rzecz biorąc p.......... Musze miec drugi samochod i tyle, proste? swapa nie sprzedaje i jakos caly czas ma sie dobrze, a to ze sie polos wysra albo skrszynia to akurat juz sie przyzwyczailem.

caly czas poluje na tą bejce w kombiaku ale kurde cos nie idzie.
peugoty 205gti odpada w takiej cenie. daihatsu slabo z czesciami, kumpel ma i caly czas sie mota z kupnem zamiennikow.

ostatecznie cc sportaś ale jest duzo za maly

to jest fajne, zaraz zadzwonie.
;]

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2006-01-15 16:24:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: barakuda dnia 2006-01-16 13:10:14 ]

Weź pod uwagę że usportowionej wersji nikt nie kupuje żeby tym spokojnie jeździć, czyli jak kupisz jakieś GTI, XR'a or sth to na 90% będzie mocno wypałowane i podpicowane na sprzedaż.
Na dupowóz najlepiej kupić coś ekonomicznego(najlepiej z gazem), zadbanego, w co nie będziesz musiał ładować kasy.
Jakieś CC900, ten Puciak z allegro tyż fajny, tylko że ponad 5tysia wychodzi.

Szary, do kazdego samochodu trzeba dokladac i ja sie z tym licze.
Sorry ale ja nie bedejezdzil jakas tonowa krowa z silnikiem 70 koni bo to dla mnie zero przyjemnosci z jazdy.

Dzwonilem o tego swifta i zapowiada sie calkiem ciekawie tlyko 30km trza jechac po to

Po tego swifta z Bielska nie warto nawet dzwonić

Przyjemność z jazdy ma Ci dawać słop, a dupowóz ma ci (jak sama nazwa wskazuje) przewieć dupe z punktu A do punktu B najlepiej bezawaryjnie

Toki oni chca myslec ze Twoj swap nie wyszedl wiec beda tak myslec
A ja mysle ze za 5k to lepiej wlasnie cos malego - swift to bardzo dobry samochod.

Jak by nie wyszlo ze swiftem to uderz do Roberta on czasem ma ciekawe okazy

Cytat:
2006-01-15 16:49:17, Meehow_K pisze:
Po tego swifta z Bielska nie warto nawet dzwonić

rozwin mysl.