[K] [126p] miedzianą uszczelkę, pilnie!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie

pozdr. matt_

szukaj na allegro tam najszybciej znajdziesz

Gość który handluje uszczelkami

heh, o tym gościu pamiętałem i zanim napisałem na forum to pisałem do niego ale nie odpowiedział

a nie orientujecie się gdzie w krk zrobili by mi na miejscu takową uszczelkę??

pozdr. matt_

Cytat:
2006-05-27 21:46:22, matt_ pisze:
heh, o tym gościu pamiętałem i zanim napisałem na forum to pisałem do niego ale nie odpowiedział a nie orientujecie się gdzie w krk zrobili by mi na miejscu takową uszczelkę?? pozdr. matt_

raczej nikt większość jak nie wszyscy od niego kupują

Cytat:
2006-05-27 21:46:22, matt_ pisze:
heh, o tym gościu pamiętałem i zanim napisałem na forum to pisałem do niego ale nie odpowiedział a nie orientujecie się gdzie w krk zrobili by mi na miejscu takową uszczelkę?? pozdr. matt_

mam jedna chyba taka uszczeleczke ale zostawiem sobie ją jako pamiatke, a wogóle nie lepiej ci złożyć silnik bez tej uszczelki? uwierz że nie ma różnicy czy jest miedź czy nie jeźeli chodzi o szczelnośc, ja jestem za brakiem uszczelki

kurcze blade wysłałem jeszcze jednego maila i na gg też napisałem ... a numer kom ma ktos do niego?? moze jak zadzwonie to predzej odpowie niz na maila ... będzie musiał

co do nie zakładania uszczelki hmm.... ja sie tam nie znam ale jak nazywa się tą uszczelką to chyba jednak coś tam uszczelnia i spełnia swoją rolę i funkcję .... co też potwierdzają spore ilości tych uszczelek jakie schodzą temu facetowi z każdą aukcją, którą wystawia ..... Arti, a nie chcesz sprzedać tej "pamiątki" ??

jak ci sie spieszy to uzyj wyszukiwarki. paluchto dawal opis jak wykroic sobie samemu bardzo prosto miedz uszczelke

up, wciąż aktualne i jeszcze bardziej pilne

pozdr. matt

skladaj bez uszczelki

Bez uszczelki polecam

Hehe, jak ja szukałem, nie mogłem znaleźć i chciałem złożyć bez, to mnie ogół pojechał

Cytat:
2006-05-31 15:42:59, matt_ pisze:
up, wciąż aktualne i jeszcze bardziej pilne pozdr. matt

mam i czeka na Twój adres do wysyłki.