Witam
na wstępie wspomne że jestem kompletnie zielonych w sprawach szpachlowania i lakierowania dlatego bardzo bym was prosił o dokładne rady jak się za to wsystko zabrać i co będzie mi potrzebne
Opiszę poszczególne moje problemy z któymi muszę się uporać io bardzo bym prosił by pod każdym dać radę jak skutecznie się go pozbyć

Auto w kolorze BIALEGO AKRYLU
A więc tak
1.Mam wgniecnie w progu I tak czy lepiej próbować je wycignąć czy zaszpachlować ?
2. Wgniecenie w klapie która od środka jest zabudowana śrubokrętem podważająć trochę wyskoczyło a trochę jeszcze zostało I jak się tego pozbyć by nie by uniknąc malowania całej klapy bo jak się nie mylę szpachla chyba nie nadaje się w takim miejscu po paru razach trzaskania odpadnie
3.Ogniwo rdzy na klapie pod uszczelką w jaki sposób się pozbyć ?
4. Dwa nadkola do pomalowania W dwóch miejsach w nadkolach po obu stronach odpad lakier i zamalowane jest to jakąś biała emalią...
5.Usunięcie wszelkich odprysków i zarysowań lakieru na aucie jak ?
6. Usunięcie śladu po znaczku na masce i dziury w klapie po wycieraczce czym ?
7.Dziura w jednym z progów jak i cyzm ją załatać ?
To byłoby na tyle prosiłbym o dokładne rady krok po kroku jak robić by nie spieprzyć no i co będzie mi potrzebne
Pozdrawiam
[ wiadomość edytowana przez: wachus dnia 2008-04-16 16:32:37 ][ wiadomość edytowana przez: wachus dnia 2008-04-16 17:17:20 ]