Opis kabli w el. lusterku ew. schemat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Heja...ma ktoś opis kabelków które podłącza sie w el. lusterku, są tam trzy kable, przez pomyłke odłączyłem i nie wiem który gdzie mam podpiąć. Chodzi mi o te 3 kabelki które są pod lusterkiem, idą do podgrzewania szkła i sterowania.

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach

up...

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach

u mnie do lusterka jest wtyczka 6pinów (na schemacie jest 5 przewodów), ale możliwe, że kolory kabli sią zgadzają.

[ wiadomość edytowana przez: surec dnia 2006-07-14 08:05:45 ]

o to mi chodziło dokładnie, kiedyś już był taki wątek ale nie mogłem go znaleść. 3m sie i dzięki.

-----------------