I essi się sprzedał .....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Kolegów I Cooleżanki
Mój essi się sprzedał dnia dzisiejszego o 21:21 Alleluja!

Mam takie pytanko czy jak umowa jest spisywana na współwłaścicieli to czy wystarczy w umowie wpisać moje dane jako sprzedającego i dane kupującego jednego i drugiego czy trzeba cos jeszcze?

nioop

tzn w sumie wszystko z dowodu osobistego jednego jak i drugiego kupujacego

i chyba tyle bynajmniej ja tak sprzedawalem i bylo oki

Cytat:
2006-07-28 21:54:15, ensimek pisze:
czy trzeba cos jeszcze?

PCC 1, wraz z załącznikiem PCC 1/A. Ale to problem kupującego

Noo, ja też tak kupowałem na spółkę - i tak było OK.

gratuluje sprzedazy i tak jak koledzy pisza...tylko tyle

super - czyli wychodzi wychodzi na to że wszystko wsio okej

PS. poszukuję zadbanego essa mk7 z gazem, jak ktoś coś ma/zna to dawać znać

a takie pytanie jak kupujacy oświadczył ze stan techniczny pojazdu jest mu znany na umowie, to do ilu dni jest w stanie zrezygnować z umowy?

a tak nie związane z tematem , jaki model i za ile poszedł jeżeli mozna widziec ?

sure, essi mk5 1991 - 3k. zł

do ilu więc dni może ten kupujący zrezygnować z zakupu

Cytat:
2006-07-29 08:32:49, ensimek pisze:
sure, essi mk5 1991 - 3k. zł do ilu więc dni może ten kupujący zrezygnować z zakupu

jak podpisal ze znane mu sa wady w pojezdzie to nie moze zrezygnowac , kupil wiec ma , mogl ogladac, podpisal umowe top niech sie martwi.

Skoro podpisał umowę - to jak AMEN w pacierzu. Nie może zrozygnować. Przed podpisaniem mógł sprawdzać stan autka.

A'propos - mam zadbane mk7 z gazem (ale nie na sprzedaż, bo sam nim mykam)

Mag ma kombice z 1999r. 1.6 z gazem do sprzedania.

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach

no ma ale tam chłodnica do wymiany i malowanie kilku elementów + z tego co pamiętam chyba zabieraki i wydech czy coś do roboty. wolę coś gotowego za 10.000. Czekam na KriSSa moze sie zdecyduje