Sony S2250s mi się grzeje :( mam się śmiać czy płakać :(!???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie im glosniej tym bardziej pazy w łapy aha i jeszcze jedno co mam zrobic jak przy przekręceniu kluczyka radyjko mi sie zawsze resetuje :/?? PEACE!!!

Cytat:
2006-08-07 19:40:02, Mopsix pisze:
Tak jak w temacie im glosniej tym bardziej pazy w łapy aha i jeszcze jedno co mam zrobic jak przy przekręceniu kluczyka radyjko mi sie zawsze resetuje :/?? PEACE!!!

Reset- radio nie ma podlaczonego zasilania pamieci? taki kabelek.. kolor zalezy od radyja.

co do grzania... to mysle ze masz cos popieprzone z instalacja.. Mialem tak gdy dwoma kablami szedl + powodują coś tam... ważne ze sie grzeje

Zalezy jak bardzo sie grzeje... nagrzewanie sie radia jest rzecza naturalna poniewaz koncowki mocy generuja spore ilosci ciepła i musza je gdzies oddac Co do resetowania to nie masz podłaczonego Zółtego lub czerwonego kabelka pod "+" kolor zalezy od radia... bo czasami sa one oznaczane odwrotnie

To ze radio sie grzeje to jest normalna rzecz zwłaszcza ze piszesz im głosniej tym cieplej tym sie nie przejmuj.A co do resetowania radia podcza właczania zapłonu musisz wyjac radio i rozłaczyc przewód zasilania czerwony i połaczyc go z żółtym przewodem badz odwrotnie jezeli teraz tak podłaczone i bedzie ok.Posiadam takie samo radyjko i miałem ten sam problem.