Może sie wybierzemy???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://tun.vel.pl/index.htm...mamy zaproszenie

co nam szkodzi żeby przy okazji zabrać namioty i sie nawa....ić z okazji 5-lecia klubu

Wolał bym szczodre ale jak by większa ilość naszej ekipy jechała to czemu nie mógł bym jechać

ps to chyba 100 km od Oleśnicy tak??

Heh, 15zl, a co zbieraja na domene? Zlot zapowiada sie ciekawie... auto zlotu buahaha I pomyslec ze jeszcze nie tak dawno komentowali nasz zlocik

Jeżeli SQAD TEAM będzie jechał to oczywiście dołącze

no zobaczymy jak 4TUN organizuje swój zlot...
i jak to może u nich nie będzie sytuacji że my "pod siebie" wybieramy auto zlotu kolesia z Oleśnicy ...kurna...różne rzeczy możecie mi zarzucić ale braku gustu stylistycznego chyba nie...

ale to tak bywa że myśli się tak, bo sie mysli że jak sie zrobi inaczej to ludzie pomyślą że myślisz tak żeby było po twojemu

gdzieś ok. 100km...z tym że ja dopiero moge po 15 w sobotę jechać bo Eirene pracuje kurna w sobote

jestem w kontakcie z prezesem 4TUN NYSA "PSZCZOŁĄ"
w cenie 15 zł jest 2 dniowy spot i miejsce na polu namiotowym.

Ja bym się wybrał, bo to niedaleko...po za tym chłopaki zawsze sie stawiali na DKT...czas na wyjazdowy spot SQAD-u

KTO pamięta Skarbimierz 2002 ;P ten wie że nie żałowalismy

[ wiadomość edytowana przez: SVERAdesign dnia 2006-08-03 09:40:43 ]

a jeżeli nie będzie chętnych, to przynajmniej delegacja powinna pojechać ;P

Czyli jedziesz??
Jeżeli będziesz miał dokładne info kiedy, kto jedzie to daj znać. Tylko że ja mało teraz przebywam na necie więc tylko kom. Nr masz??

to sie wpisywać kto jest chętny na wyjazd...
ja jeszcze nie wiem czy na dwa czy na jeden dzień, jaka będzie pogoda itp...

problem z tym że w sobote moja pracuje do 15-00 wiec wyjazd by sie opóźnił...więc albo jedziecie wcześniej...albo czekacie na mnie...

4TUN rozpoczyna o 12-00
więc myślę że zacznie sie własnie gdzieś koło 14-15

No to powiem tak jestem chętny ale jeszcze na 100% nie wiem bo w aucie musze wymienić wszystkie hamulce i parę pierdoł bo musze przygotować go do przeglądu będę akurat w podobnym czasie i jak będę miał kasę to jadę na jeden dzień w sobotę i wracam jak tam wyjdzie wieczorkiem

Tylko nie wiem jak mam się tam pokazać seryjnym autem

A co do pory wyjazdu to po 15 to trochę późno na miejscu będziemy gdzie 16:30...

zresztą ja sam nie jadę wole w grupie wiec jak nie możecie wcześniej to trudno, chyba wiele nie stracimy jak to ma być tylko wystawa bez żadnych wyścigów to te parę godzinek do ciemna wystarczy....

słuszna uwaga killer...z tym brakiem wyścigów...ile można łązić ;P

a może lepiej by było się wybrać całą grupą w niedzielę tak by tam być po 10 bo zawsze w niedzielę aut jest więcej a i by dla większości było miej problemów wybrać się w niedziele.

na pewno w niedzielę pojadę bo z sobotą nie zawsze wiadomo co wypadnie

Weekend Tuningowy z 4TUN
26-27.08.2006

Sobota
12.00 - Rozpoczęcie zlotu przywitanie uczestników
14-15 - Koncert zespołu PAXA & GH2
16-18 - Konkursy z nagrodami
18-20 - Koncert zespołu PAXA & GH2
19-20 - Pokaz DEMOCAR firmy Show Design
20.00 - Ogłoszenie wyników konkursów i wręczenie pucharów
20.30 -24.00 - Deep house nakręcają Dj.Tokar & Dj.Paul

Niedziela

13-15 - Konkursy z nagrodami
16-17 - Ogłoszenie wyników konkursów sprawnościowych
oraz na najładniejszy DEMOCAR i CAR AUDIO
na koniec ogłoszenie wyników na NAJŁADNIEJSZE
AUTO ZLOTU rozdanie pucharów i nagród.

może byc i niedziela ;P
spox
to kto jedzie...
sie wpisywać...

proszę wpisac kto uderza

wyjeżdżamy w niedzielę o 11-00 z Oleśnicy.
spotykamy się na placu przy Intermarche.

Wrocek ustalcie sobie godzinę.

Ja na 100%

Ja na 79% pojadę bo cienko u mnie z kasą, ino tylko na długach ciągnę wiec nie jestem pewien jak to pójdzie

Po za tym nie mam nalepek klubowych wiec tak głupio dojrzę seryjnym to nie oklejonym autem...
z wrocka ktoś jedzie wogule?? przy okazji by mi nalepki wizą jak bym już pojechał

Ja właśnie też nie wiem czy jechać czy nie....
w zależnościo od tego, ile osób jedzie....

Ja jade na 81 %. Chociaż zastanawiam sie bo moje nowe malenstwo ma nieodpowiednie buty na polskie drogi (alu 17 cali i podeszwa 225/35) Po polskich nawierzchniach troche kalecze opony, musiałbym tam jechac 80 km/h, a do niedzieli nie zdąże zmienic.

O której przewidziany powrót...
Ktoś rezerwował pogodę...
Auto trzeba by umyć...

Zresztą żona i tak nie pozwoli

Cytat:
2006-08-25 17:37:28, Tippo pisze:
Ja jade na 81 %. Chociaż zastanawiam sie bo moje nowe malenstwo ma nieodpowiednie buty na polskie drogi (alu 17 cali i podeszwa 225/35) Po polskich nawierzchniach troche kalecze opony, musiałbym tam jechac 80 km/h, a do niedzieli nie zdąże zmienic.

Nie marudź tylko jedz możemy lecieć 80 no chyba ze dasz mi te 17 to ci dam 15, mnie tam wisi mniejszy komfort

To jak naprawdę tak ekipa jedzie to będzie tarza jechać, tylko niema nalepek

nalepki to versus by zabrał...

mozemy lecieć 80...
pogoda...
ALLAH AKBAR!

wracamy gdzieś po 18-00 chyba (zreszta obada się na miejscu)

w każdym razie...ja 10-50 jestem na parkingu pod inter...