Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
coona ck | 2006-09-05 00:35:46 narazie sam sobie odpowiem...znlazłem w miedzy czasie..
Alpine czy takie cosik wystarczy ?? Pisze - "Niezależna regulacja parametrów audio osobna dla każdego źródła" - chyba OK rozumiem ze o tym piszą o co mnie chodzi ?? |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-09-05 09:43:27 ehehe w radiu to ci na próżno szukac potrzebujesz ZWROTNIC |
coona ck | 2006-09-05 23:18:07 Aha..Rozumiem.To powiedzcie mi jeszcze ile zwrotnic przy takim układzie głośników muszę zakupić aby odrębnie sterować Blaupunkt-ami z przodu i magnatami oraz skrzynią z tyłu ??
p.s czy mają to być zwrotnice a'la 45zł z allegro czy mówimy juz o jakichś konkretach ?? |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-09-06 19:55:36 raczej o w miare dobrych konkretnych zwrotnicach pasywnych robionych juz pod konkretne głosniki i słuchacza... chcociaz nie wiem czy jest sens przy tej klasy głosnikach bawic sie w takie rzeczy... |
coona ck | 2006-09-06 23:10:02 jak już pisałem maniakiem audio nie jestem - tylko zwykłym "słuchaczem" a nie wyobrażam sobie jak chula np skrzynia Infinity wartości (bo modelu nie znam) za 800zł. Do czego zmierzam- extra głośników nie mam ale dla mnie to aż za dużo a ból jest w tym że chcę
przyciszyć "przednie" blaupunkty z basu dlatego że drzwi mi "chodzą" a opcję Wygłuszania wykluczam bo dla mnie jako dla zwykłego słuchacza to przesada. Jeżeli możecie zaproponujcie mi coś tzn - ile tych zwrotnic i jakie - myślę o tanich a w miarę dobrych-Podkreślam-nie jestem maniakiem i chcę aby choć trochę zadziałały w tym kierunku do którego zmierzam. Pozdrawiam |