Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
holekpiotr OPEL OMEGA Głogów | 2006-09-23 23:41:32 Mój problem dotyczy fabrycznej Nokii która znajduje się w podłokietniku.Sprawdzałem już różne karty i żadna się nie łączy.Simplus,abonament Plusa i Tak Tak wyświetla LEER a abonament Ery po wpisaniu kodu 9600 do Tandemu wyświetla KARTE DEFECT.
mAM oMEGE Z 1998 ROKU z fabrycznym zestawem głośnomówiącym.Jednostka centralna dla karty SIM znajduje się pod fotelem pasarzera a druga pod podłokietnikiem.Wkładając obojętnie jakomkolwiek z kart telefon łapie zasięg i można sprawdzic książke telefoniczną. Proszę o podpowiedz jak to mam ruszyc żeby chodziło bo jestem z tego powodu że mam a nie używam. Pozdrawiam HolekPiotr |
bmaciek Opel Omega B [2,5 V6] Ciechanów | 2006-09-23 23:44:40 najprawdopodobniej trzeba zdjąć simlocka jeśli omega jest sprowadzona telefon ma pewnie simlocka na jakąś zagraniczną sieć. Zdjęcie simlocka wjakimś dobrym komisie to koszt ok 30zł. [ wiadomość edytowana przez: bmaciek dnia 2006-09-23 23:45:23 ] |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2006-09-23 23:52:32 Nie koniecznie. Jeśli auto jest stare, a raczej sytem jaki obsługuje telefon, to nie obsłuży sieci działającej w zakresie 900/1800. Miałem to u siebie w jakiejś starej Nokii z Danii.Zdjęcie simlocka niestety nie pomogło.
No i widzisz. Wystarczyło prawidłowo umieścić posta |
holekpiotr OPEL OMEGA Głogów | 2006-09-24 00:00:48 Ale jak z tym iśc do komisu żeby ściągneli simloka?Mam zabrac całą centralkę którą mam pod siedzeniem czy tylko to wejście na tak jakby drugą karte ale dużą tak jak kupuje się startówkę i wyrywa z tego dużego plastikowego bloczka??A może poprostu wjecha do komisu i gościowi to pokazac i niech działa w tej sprawie. |