POMOCY!!!Nie moze wejsc do auta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam taki problem chodzi o auto brata ktory jest obecnie w Angli .Auto stalo jakis czas i nie bylo uzywane(bmw e-30).Ostatnio akumulator jakby oslabl i po paru dniach przerwy calkowicei przestal dawac prad mam klopot.Otoz nie miozna dostac sie do srodka!Auto ma centralny zamek.Co prawda alarm dziala ale silowniki juz nie :/ Co z tym fantem zrobic?Jak sie dostac do srodka zeby wymienic ten nieszczesny akumulator?Licze na Wasza pomoc.

ja mialem to samo tylko mnie sie udalo otworzyc maske i dalem jej prad z innego akumlatora nie wiem jak by dolaczyl kable pod rozrusznik czy by dlo prad na silowniki??

Czegoś nierozumiem...to nie można tego otworzyć kluczykiem?

no wlasnie zamki tez nie bardzo dzialaja.Nie byly widocznie uzywane :/

ja tak wnioskuje ze masz pecha, bo zamki w drzwiach nie dzialaja, centralny nie dziala, wiem ze jakos mozna przez klape otworzyc ale jak to nie pamietam, wiem zena forum byl ten sposob otwierania.

zalezy jaka masz centralke w niekturch jak padnie bateria to sie da ja mialem w bawarce taki ze raz mi padla i nie otwarlem kluczykiem dopiero otwarlem masle i dostalem sie do kabli podlaczylem druga baterie i dopiero dzialalo

Hej.Miałem podobnie.Podnieś klamke do góry od strony pasażera i otwórz wtedy kluczykiem.U mnie otworzyły się drzwi.Takie awaryjne otwieranie.Powodzenia

hehe a widzisz o tym nie wiedzialem