Problem z fabrycznym telefonem NOKIA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mój problem dotyczy fabrycznej Nokii która znajduje się w podłokietniku.Sprawdzałem już różne karty i żadna się nie łączy.Simplus,abonament Plusa i Tak Tak wyświetla LEER a abonament Ery po wpisaniu kodu 9600 do Tandemu wyświetla KARTE DEFECT.
mAM oMEGE Z 1998 ROKU z fabrycznym zestawem głośnomówiącym.Jednostka centralna dla karty SIM znajduje się pod fotelem pasarzera a druga pod podłokietnikiem.Wkładając obojętnie jakomkolwiek z kart telefon łapie zasięg i można sprawdzic książke telefoniczną.
Proszę o podpowiedz jak to mam ruszyc żeby chodziło bo jestem z tego powodu że mam a nie używam.
Pozdrawiam HolekPiotr

My też jesteśmy niezadowoleni z tego powodu że jest jakiś regulamin, którego i tak nikt nie czyta, mamy a nie używamy.

przeczytaj JESZCZE RAZ ZASADY UMIESZCZANIA POSTÓW W KATEGORII "PORADY" - może wtedy zadziała !!!

Przepraszam bardzo za pomyłkę ale jestem tu nowy i nie zauwazyłem widocznie kategori do której się wpisuje.Postaram się następnym razem o umieszczanie takich spraw w duperelach.Możecie temat usunąc.

Przepraszam bardzo za pomyłkę ale jestem tu nowy i nie zauwazyłem widocznie kategori do której się wpisuje.Postaram się następnym razem o umieszczanie takich spraw w duperelach.Możecie temat usunąc.