Rabaty dla Użytkowników tego forum!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Właśnie zabrałem sie do robienie mojego sklepu w internecie i dla wszystkich ludzi zarejestrowanych tu na forum oferuje rabat w wysokości 5% przy zakupach w sklepie internetowym : www.autobiz.pl

Warunek jest jeden trzeba sie zarejestrowac z takim samym nikiem jak tu na forum i za pomocą formularza w dziale "kontakt" poinformowac mnie o tym

Aha wlasnie wprowadzam towar do sklepu tak ze jak czegos nie ma to prosze pytac odpowiedz gwarantowana !!!

Pozdrawiam

Wejdź jeszcze w części do Omegi B i tzw.C to będzie już zupełnie fajnie

Cytat:
2006-09-14 10:59:13, kuba pisze:
Wejdź jeszcze w części do Omegi B i tzw.C to będzie już zupełnie fajnie

Są tylko jeszcze nie wprowadzone ale sie robi

Cytat:
2006-09-14 10:55:06, medal pisze:
Witam Właśnie zabrałem sie do robienie mojego sklepu w internecie i dla wszystkich ludzi zarejestrowanych tu na forum oferuje rabat w wysokości 5% przy zakupach w sklepie internetowym :

Nie chcemy 5%, chcemy 10% !

pzdr

Najpierw PEPE, a teraz kolejny chce mnie wygryźć, chyba zmienię klub.

Cytat:
2006-09-14 11:02:41, Mariosomegos pisze:

Ty masz chyba uzywki a ja mam nowe tak ze nie widze tu żadnej konkurencji a jesli nawet jest to myśle ze z pozytkiem dla klienta

Cytat:

Nie chcemy 5%, chcemy 10% !

Nie ma rzeczy niemożliwych liczy sie kwota zakupów i obrót

Cytat:

Marios a na co ty się wściekasz uważaj bo ci żyłka pęknie

i nie próbuj tu szantażu bo to nie ładnie

poza tym gość ma ceny z kosmosu niektóre rzeczy można kupić w byle sklepiku trzy razy taniej

[ wiadomość edytowana przez: Cleber dnia 2006-09-14 11:15:47 ]

Cytat:
2006-09-14 11:14:58, Cleber pisze:
Marios a na co ty się wściekasz uważaj bo ci żyłka pęknie i nie próbuj tu szantażu bo to nie ładnie poza tym gość ma ceny z kosmosu niektóre rzeczy można kupić w byle sklepiku trzy razy taniej [ wiadomość edytowana przez: Cleber dnia 2006-09-14 11:15:47 ]

No to mnie pocieszyłeś, kamień mi z seca spadł.

Cytat:
poza tym gość ma ceny z kosmosu niektóre rzeczy można kupić w byle sklepiku trzy razy taniej

Tylko to wszystko jest z F.Vat i gwar. 12 miesiecy i nowe

Cytat:
Tylko to wszystko jest z F.Vat i gwar. 12 miesiecy i nowe

a w sklepach sprzedaja bez faktury bez gwarancjii i netto

medal nie przejmuj się każdy ma prawo sprzedawać po tyle ile chce i jak chce, twoje prawo, moje prawo konsumenta to nie przepłacić

nowy przełącznik kierunkowskazu nie może kosztować więcej niż 30 zł brutto bo takie są ceny w sklepach

Nie ma porządnego sprzegła, nia ma pozradnych wtrysków nei ma porzadnej pompy paliwa czyli ....nic nie ma.

Cytat:

Nikogo nie chcę wygryzać .
A w klubie byłem trochę wcześniej i częściami też chandlowałem wcześniej ,przynajmiej poprzez forum.
To że moje działania marketingowe na forum są raczej marne powoduje że jesteśl liderem rynku, ale nie oznacza że masz wyłączność.

Cytat:
2006-09-24 11:18:07, PEPE pisze:
Nikogo nie chcę wygryzać . A w klubie byłem trochę wcześniej i częściami też chandlowałem wcześniej ,przynajmiej poprzez forum. To że moje działania marketingowe na forum są raczej marne powoduje że jesteśl liderem rynku, ale nie oznacza że masz wyłączność.

Pepe, ty chyba na żartach się nie znasz i nie zakumałeś.

Cytat:
2006-09-14 11:02:35, katan pisze:
Nie chcemy 5%, chcemy 10% ! pzdr

Win nie pijemy 10% to ja mam w sklepie Opla

Cytat:
2006-09-14 12:00:37, PiotrS pisze:
Nie ma porządnego sprzegła, nia ma pozradnych wtrysków nei ma porzadnej pompy paliwa czyli ....nic nie ma.

Piotr ma oświetlenie czyli coś widać
Reszta bez komentaża

[ wiadomość edytowana przez: robert1x dnia 2006-09-24 22:26:29 ]