Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Sp4rkY Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2006-10-04 12:19:56 Witam
Chcialbym odnowic lakier na swoim aucie i mam wiele pytan bo chce to zrobic sam razem z kolega zewgledu na koszty czy jest gdzies instrukcja jak uzywac zestawu blacharskiego mam cala walizke kowadelek, młoteczkow itp) ![]() bo musze dwoje dzwi wyklepac bo tym jak zachaczylo mnie drzewo ![]() jak myslicie mając caly zestaw do lakierowania czy uda mi sie to zrobic tzn polakierowac cale auto jako zupelny laik? ![]() jak narazie niemoge sie zdecydowac na kolor kilka probek |
![]() markon Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2006-10-05 00:34:42 czerwien jest piekna dasz rade praca nadgarstkiem a przy malowaniu trzymaj taka sama odległosc jesli ni cwiczyłes wczesniej to kup cos na zlewy tu tez praca nadgarstkiem na styl jak taniec techno tylko 98 % wolniej ![]() |
![]() Sp4rkY Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2006-10-05 08:25:49
"kup cos na zlewy" zlewy? a co do techno to raczej nie ja ![]() ![]() no a jak korzystac z tych wszystkich kowadelek zeby wyprowadzic drzwi? jest jakas instrukcja z rysunkami w 5 minut? ![]() ![]() |
-SerU- Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-10-06 08:10:27 Niestety tego się nie opisze ani nie nauczy w 5 minut. Klepania blach uczy się jakiś czas (trzeba wiedzieć gdzie uderzyć, jakiego kowadełka użyć, ile pukać z zewnątrz a ile od wewnątrz). Do tego dochodzi później z reguły szpachlowanie, które też nie jest takie proste jakby się wydawało. Z malowaniem niestety jest podobnie (gęstość farby, ustawienie pistoletu, ciśnienie na wyjściu z kompresora, wcześniej przygotowanie podłoża etc). |
![]() markon Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2006-10-06 23:43:23
|