(K) lakier

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupiłem kilka dni temu spojler za 38zł z przesyłką funkiel nówka nie smigany i nie malowany ma ktos moze 2 setki lakieru 22L na zbyciu zeby uzyskac ten kolor to musze zapłacic za dobranie i za droge a wtedy wyjdzie mnie to tyle ze spojler jeszcze zostanie przepłacony

Cytat:
2006-11-12 19:01:42, markon pisze:
kupiłem kilka dni temu spojler za 38zł z przesyłką funkiel nówka nie smigany i nie malowany ma ktos moze 2 setki lakieru 22L na zbyciu zeby uzyskac ten kolor to musze zapłacic za dobranie i za droge a wtedy wyjdzie mnie to tyle ze spojler jeszcze zostanie przepłacony

Gdzie zes dorwal spojler za 38 zyla??!! I jaki to spojler moze jakies foto

Cytat:
2006-11-13 20:32:48, Torp12 pisze:
Gdzie zes dorwal spojler za 38 zyla??!! I jaki to spojler moze jakies foto

postaram sie dzis wgrac

z czego on jest wykonany??? wyglada... srednio ciekawie

Cytat:
2006-11-14 23:09:46, ETomek_GT pisze:
z czego on jest wykonany??? wyglada... srednio ciekawie

Jaki ty DELIKATNY jezdeś Tomek

Maniuś...o jedno Cię proszę...NIE MONTUJ TEGO CZEGOŚ na ESPERO !!

...grozi Ci zakaz wjazdu na Zloty !

Żapka, Biedrąka, Lider Prajs?

Cytat:
2006-11-15 07:00:39, piotr_ek pisze:
Żapka, Biedrąka, Lider Prajs?

tam pracujesz???????????

Cytat:
2006-11-14 23:47:10, bogdan1 pisze:
Jaki ty DELIKATNY jezdeś Tomek Maniuś...o jedno Cię proszę...NIE MONTUJ TEGO CZEGOŚ na ESPERO !! ...grozi Ci zakaz wjazdu na Zloty !

Boguś on jest jeszcze nie pomalowany to nówka jest tak tanio kupiony bo gostek sie jebn.... nie wpakował ceny minimalnej on ogulnie jest wart 120zł zobaczysz jak zamontuje stop i go pomaluje zreszta oco si chodzi połowa klubu ma takie

TO JEST PUDEŁKO OD NIEGO TAK MA WYGLADAC

No i teraz wszystkim mellllośmiaczom opadają szczeki

Cytat:
2006-11-15 18:35:24, markon pisze:
TO JEST PUDEŁKO OD NIEGO TAK MA WYGLADAC

no moze byc ale nie do espero hmm moze do kanciastej JETTY albo innej audicy 80 tej KANCIASTEJ oczywiscie i ogolnie do wszystkich KANCIASTYCH furek
pozdrawiam

Cytat:
2006-11-15 17:53:42, markon pisze:
tam pracujesz???????????

No... i sprzedałem Ci ten spoiler godny PF125p, ewentualnie Wartburga.

Cytat:
2006-11-15 19:13:41, desperos pisze:
no moze byc ale nie do espero hmm moze do kanciastej JETTY albo innej audicy 80 tej KANCIASTEJ oczywiscie i ogolnie do wszystkich KANCIASTYCH furek pozdrawiam

A Espero to jest jest obłe...

Cytat:
2006-11-15 20:02:22, YeLonkoskY pisze:
A Espero to jest jest obłe...

Cytat:
2006-11-15 19:31:25, piotr_ek pisze:
No... i sprzedałem Ci ten spoiler godny PF125p, ewentualnie Wartburga.

powiem ci jedno cały czas grasz takiego bosa wpakuj foty swego Espero bo sadze ze jezdzisz TRAKTOREM z napisem Espero a tylko forum pomyliłes

nie odbierzcie mnie zle,kazdy ma prawo zakladac do swojego esperaka co chce nic mi do tego...za te pieniadze na dobra sprawe to z plastiku do esperaka kupilem klamke do lewych drzwi...
pod tym wzgledem to markon nie miales co sie zastanawiac tylko brac
co do oblosci espero nie porownujmy go do jetty czy starej audicy
to tak jak by ksztalt golfa 2 porownac do golfa 3
pozdrawiam

Cytat:
2006-11-15 20:39:48, desperos pisze:
nie odbierzcie mnie zle,kazdy ma prawo zakladac do swojego esperaka co chce nic mi do tego...za te pieniadze na dobra sprawe to z plastiku do esperaka kupilem klamke do lewych drzwi... pod tym wzgledem to markon nie miales co sie zastanawiac tylko brac co do oblosci espero nie porownujmy go do jetty czy starej audicy to tak jak by ksztalt golfa 2 porownac do golfa 3 pozdrawiam

Dzieki

Cytat:
2006-11-15 20:39:48, desperos pisze:
nie odbierzcie mnie zle,kazdy ma prawo zakladac do swojego esperaka co chce ...

No i ...RACJA !!

Aleśta siem wrażliwe zrobiły
/...znowu bede musial zacząć robić adnotację przy postach...np. ŻARTOWAŁEM...albo TO JEST POWAŻNIE..../

eeeeh....

A co do fotek...Piotr_ka....były były ...