WYMIANA ORYGINALNEGO RADIA DO BMW E-60

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Od niedawna jestem właścicielem BMW E-60 rok 2004 i staram sie polepszyć sprzęt grający w tym aucie.Nie jestem pewien,czy można wymienić oryginalne radio??? A chciałbym zmienić na noś lepszego.Jeśli można wymienić te radio to gdzie można nabyć osłonę na nowe radio??? Może mi pomożecie??? DZIĘKI

Cytat:
2006-11-30 02:13:39, janusz0105 pisze:
.Jeśli można wymienić te radio to gdzie można nabyć osłonę na nowe radio??? Może mi pomożecie??? DZIĘKI

W ASO BMW jezeli juz..

Cytat:
2006-11-30 02:13:39, janusz0105 pisze:
Witam! Od niedawna jestem właścicielem BMW E-60 rok 2004 i staram sie polepszyć sprzęt grający w tym aucie.Nie jestem pewien,czy można wymienić oryginalne radio??? A chciałbym zmienić na noś lepszego.Jeśli można wymienić te radio to gdzie można nabyć osłonę na nowe radio??? Może mi pomożecie??? DZIĘKI

Jeśli chcesz polepszyć dźwięk to zmień jednostkę główną na Professional firmy Alpine. Nie kombinuj z zaślepkami i zwykłymi radiami. Nie będziesz miał sterowania z kierownicy i inne probnlemy też mogą wystąpic.

Dzięki bardzo za podpowiedzi.Gdzie mogę nabyć taką jednostkę do polepszenia dzwięku??? A,co do ASO BMW nie robia tego ponieważ mówią,że w radiu jest 5 sterowników i mogą wystąpić problemy z autem po wymianie radia.I,co tutaj robić??? Bo oryginalny dzwięk w E-60 nie robi roboty. DZIĘKI!!!