RC EXSTEME stalowa wola

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bardzo mi przykro ale przez moją pomyłke usunąłem posty a więc zaczynamy odnowa

LOL

dobze że nie było ich zbyt wiele ale i tak "good job"

villi w lipcu będziemy mogli sie znowu spiknąc i pobrykać. uruchomiłem furke
P.S.
jak tam twoje neony? już załozyłeś?

neonki są nie do osiągnięcia i zaspąpiłem je 6 diodami zielonymi FLUX świecą znakomicie A co do ścigania to nie ma sprawy.może coś zorganizujemy na więcej autek moąe mały drift

no a ja wkońcu skończyłem robić spalinówke a zrobiłem wiele pokaże ja na 1/4 mili.Mam nadzieje że się spodoba

villi na weeku musimy sie spotkac. Ja znowu mam awarie ale mam do ciebie kilka pytać odnośnie sklepów bo w ATA jest wszystko baardzo drogie może ty mi cos polecisz. w piaek juz będe na chacie więc jakos si ustawimy i pogadamy troche

co do sklepów polecam rojne,rcracing,hpi ta ostatnia to rewelacja można kupić dosłownie co się zamazy

jaki ci wyszły jakies ciekawe fotki to ---> alek-sander@tlen.pl

Uwaga w tą niedziele organizuje wyjazd do warszawy na mistrzostwa polski rc chetni jeżeli będą niech piszą na moje gg 895185.

no moje modele naprawione więc zaczynam zabawe

Hejka

juz za pare dni tez zamierzam dolaczyc do rcsmigaczy

do zobaczenia na prostej

no Czaruś jusz śmiga swoją spalinówką tylko szkoda ze jest szybsza od mojej subarki.Ale to nic i tak lepiej driftuje

To co tam Czarus sobie sprawil???

Co za potwor siedzi pod jego maseczka i w jakiej budzie ma swoje RC???

hheheeh

no ja juz z pomoca Villego przesmigalem furke.

narazie zasuwa i nic nie pokazuje bo kierowca marny ze mnie no i silniczek na dotarciu, ale moze sie to z czasem zmieni

ps. miniakosie ma... furka bardzo podobna do subarki a plastik nawet nie wiem czego jast imitacja :/ jakis taki super turbo sportowe nic

no ja nareszcie zamwiłem sob ie najpotrzebniejsze częsci i czekam teraz na przesyłkę, zapewne dostane na początku tyodnia i bedę mógł znowu smigac

czarek wrwuc jakies zdjecia swojego potworka;;;;

ja sobie kupilem helikopter.
Model moze nei jest profi ale mlody kupuje sobie drugi i bedziemy po domu sie scigac bo jest taki maly ze mozna latac po budynku.
A wszystko przez to ze w zimowe wieczory trzeba cos robic.
Jak sie nudzi to sa jeszcze mini poduszkowce wiec bedzie co robic