Wielki SPOT WOŚP !!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Elo spotkalem niedawno zioma w planecie i pytał sie czy nasz klub by nie zrobił jakies parady czy zlotu czy KJS lub innch zeczy Dla WOŚP .Jesli chodzi o sprawy papierkowe takie jak pozwolenie władz miasta policji itp to nie bedziue żadnego problemu on tym sie zajmie.Chłopkai wiec przydało by sie cos zorganizowac jest nas sporo i sanowimi mocna ekipe i mamy juz w tym dosiadczenie wiec jak zjednoczym,y nasze kluby to napewno wypali jak to sie mówi "W JEDNOSCI SIŁA!!!!:::::::::::::!!!!".Wiec pomyscie o tym ja namiary do goscia podaje 662 904 030 TUBKA pozdro ziomy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2006-11-27 20:46:09 ]

jestem za parada byc musi a kjs mozna by zrobic

Myśle że z kjs by nie było problemu. Opony mamy na ustawienie trasy, jakieś ogrodzenie ub siatke by sie wykombinowało. Mamy tez sporo osób co mają spore chęci. Także mysle że dalibysmy rade w 100%.

A i jeszcze jedno gosciu mowil ze jak cosbysmy jeszcze potzrebowali jakis rzeczy to tak samo zalatwi

Mozna by jak najbardziej bo cel szlachetny a moze i by takie cos jakos na nowo wiezi KTSW odrodzily.

Jak za dawnych czasow JESTEM ZAAAAA !!!!

Spoko ja sie pisze
aha i kiedy mial by byc ten spot ??

Ja bym proponowa zawody Driftowe Po Stalowej Woli albo placu itd. jeszczetego nie bylo unas i byl by to Hit wiec ludzi by sie nazbieralo dalo by sie dobre info na forach itd. Plakatach moze by przyjachali jacys nowi z wiosek BM-KAMI se po Driftowac i frekwecja byla by nawet wieksza niz na jakims KJS-ie do tego licytajcja za przejazd autem itd. kwestia dogadania sie

Matek dobrze myśli ustawić jakiś zakręcik ( albo max 2.. bo 3 zakręty to dużo za wysokie progi ).... chyba że dałoby sie zrobić najpierw kjsik a potem drift... mysle że byłoby ciekawie

Myśle że kjs powinien byc, ale za to po kjs można zrobić konkurs widowiskowego palnia gumy. Ustawło by sie kilka opon na środku w jakieś kułko czy w 8. I autka sie będa kręcić mysle ze to jest dobre rozwiązanie.

lepiej drift nzi kjs bo kjsy sie znudziły chyba

Chyba Tobie! Mi sie wydaje ze kjs powinien sie odbyć. Zaprezentujesz nam swoje umiejętności i zdobędziesz puchar. A przeceiż można pogodzić obie konkurencje.

Mi sie nie znudził ale nie wiem czy jest sens go robić serio chłopaki.

lepiej zrobic drifting do tego parada i ewentulanie pokaz palnia gumki itp

No to chlopaki widze pobaawicie jakies foteczki mysle ze mi wyslecie pozdro zza oceanu

tak KJS jest rozsiany po stalowej woli a drift byl by na jednym placu co wszyscy ludzie moga to ogladac a wiecie jak jest z KJS-em tu Halmar tu Centrostal i tak jezdzic najlepiej plac centrum albo jak by sie dalo to plac Tesco bo tam jest w miare rowno a na krawezniki nie patrzcie bedzie wiecej smiania mozliwe ze ten zakret pod tesco bardzo fajny bedzie na dodatek bedzie to styczen mozliwe ze Snieg bedzie

eee matek kjs wospu zawsze ejst na jednym placu centrum

no tak to jest jeszcze do ugadania itd. ja moge sie zajac przywozem i odwozem wszystkiego i formalnosciami z Centrum o zgode itd.

Ty matek bo nie udźwigniesz tego wszystkiego
Dobrze mówisz drift na ręcznym czemu nie.
Ja sie stawiam na starcie

Popieram drift bo to cos czego jeszcze tak do konca u nas nie bylo tylko zeby nie wyszlo jak podczas zlotu na centrum gdzie z driftu zrobilo sie upalanie gumy w miejscu i krecenie baczkow.

Jesli drift to trzeba by zrobic konkret albo zakret i jego przejazd lub pacholeczki i ich ladny objazd.

A w ostatecznosci KJS gdyby popadal snieg bo na takiej nawierzchni drift to raczej nie wchodzi w gre.

Drift ?! O.K jezeli bedziecie mieli uczestnikow ,ktorzy cos beda w stanie pokazac to ok,ale wydaje mi sie ze przyjada jakies zakatowane bmw 320 lub 325 ktore ledwo co zapiszcza przy strzale ze sprzegla. Jezeli tak ma byc to wole ogladac maluszki 650 cm ktore sie zmagaja z pacholkami.