Internet z Diany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar zmienic sobie neta ale niewiem jaki bedize dobry mam pytanie do posiadaczy diany jak wam chodzi internet i jakie macie transfery albo jaki tez wybrac net w stw ktory bedzie w mial w miare przyzwoita cene i dobry transfer

Dołączam sie do pytań Stecyka gdyż tez chce zmienic neta bo mam jakiś Mtm info czy jakoś tak a w nim internet chodzi jak krew z nosa. Strzeżcie sie przed tym

net z diany jest wporzo

Ja tu widze niezly burdel siostro . Modl sie mis coby ktorys z Twoich bossow tego nie zobaczyl. Stolki poleca ;].

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2007-01-11 00:44:22 ]

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2007-01-11 00:45:20 ]
[ powód edycji: sorry za edycje, buttony mi sie pociupcialy ;]. ]

Tylko, ze w mtm mozna sobie za piataka kupic wlasny ip, dzieki czemu mozna sobie stawiac ftpy i ciagnac ladnie z emula

Mam posiadam i smiga nie narzekam tranfery nawet cos tam łapie czemu nie dobry net jak to zoom napisał net z diany jest wporzo

DIANA IS THE BEST

50-80kb w dzien w nocy 130

jest ok

jedyny bol brak stalego ip

Cytat:
2007-01-11 12:24:40, _DRACO_ pisze:
50-80kb w dzien w nocy 130 jest ok jedyny bol brak stalego ip

za?

http://www.tvkdiana.pl/internet/it_cennik.html

za najtanszy

I ciagniesz 80kB, przy laczu 256 kb/s ? To jakies niezle bonusy daje Ci diana

a ja mam neostrade tp 1MB podlaczenie 12zł i przy umowie na 3 lata abonament przez 1-sze 6m-cy 28zł a potem 56
co do predkosci cos mam powalone bo znajomy ma i mu ciagnie prawie zawsze 110-130 Kb/s a u mnie dokladnie polowe mniej
najwiekszą zaletą jest stabilność...bo cenowo to zadna rewelacja ale u mnie nic innego nie dziala

[ wiadomość edytowana przez: _wydra dnia 2007-01-12 11:17:08 ]

Tomeq
Nie wnikam wazne ze tak dziala ;]
Przeciez reklamowac nie bede