Sprawa WOŚPU.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No więc byłem z Kompresorem na tym spotkaniu z tym kolesiem. Powiedział że z pozwoleniem nie bedzie większych problemów jesli chodzi o plac, barierki mozna będzie pożyczyć z mdku. Co więcej można powiedzieć jeśli chcemy zostanie mam przydzielona ochorna w postaci straży pożarnej. Teraz wpisujcie sie kto by mugł pomuc w przygotowaniach bo jest troche roboty z tym. Co zapomniałem dopisze Kompresor.

na mnie można liczyć

Oczywiście że dopiszę , jest jeszcze sprawa transportu barierek z mdk, co za tym idzie jest potrzebny jakiś sam. dostawczy. No i potrzeba jeszcze do przewiezienia opon z loku. Jakiś sprzęt do grania na samym placu i wszystko co do niego potrzebne. Może jak by miał ktoś namiary na jakiegoś sponsora co by się szarpnął i dał parę złoty ( w zamian będzie miał reklame pod centrum i na plakatach wośpu).
A resztę spraw to do omówienia na jakimś zebraniu najbliższym.
Oczywiście mowa jest o jakimś rodzaju kjs-u i następnie jakieś efektowne jeżdżenie bokami samochodem (lub coś w tym stylu).

Chłopaki z wośpu mówili ze nie są w stanie nam pomóc finansowo, więc jeszcze raz apeluje o sponsora.

Pozdrawiam

jesli tylko bede czasowo w stanie to i ja jestem chetny

Napiszcie moze kiedy bylby planowany dzien, bo tak ciezko cokolwiek powiedziec. No i kto bylby za to wszystko odpowiedzialny ;]. Chyba Kompresor ciebie kopnie ten zaszczyt ;].

No wiec impreza ma sie odbyć 13 stycznia. Godziny jeszcze są do ustalenia. Ale myśle że od 9:30 by sie mogło wsuyztsko zacząć zanim tak naprawde sie zacznie to bedzie 10.

jeśli dam radę to też pomogę.

Grzesiu ja myśłałem że to Ty będziesz. Qcze nie udało mi się

Pisze sie na pomoc przy imprezce

Ja moge zaoferowac moje auto do przewiezienia paru osób za kase na prawym fotelu.
Jeżeli by mnei nei było to mam nadzieje ze kompresor nie skatowałby go za bardzo i poprzewoził ze 3 osoby. pozdro

Trzymam Cię za słowo Czu, jak coś to postaram się nie skatować go

Jestem chętny do pomocy.

Nom .Jezeli nie bede w stanie sie pojawic to chciałbym żeby ktoś chociaż poprzewoził ludzi za kase a akurat ty raczej sobie z tym poradzisz paweł.
Chociaż mam nadzieje ze będe

Ja też mam taką nadzieję że się pojawisz.
Trzymam kciuki u nóg ;p

zobaczymy jakie bede miał samopoczucie po neidzieli ehh.
Nielubie presji ani stresu a kjsy to miałabyc zabawa.

Ja tez sie pisze do pomocy a co do sponsora pogadam z szefem moze cos odpali

o Transport opon i barjerek sie nie martwcie a kasy to zasponsoruje cos w mieniu mojej firmy ;p

Ja też pomogę , o ile mogę
a mogę ??

Ja zasponsoruję swoją osobę

[ wiadomość edytowana przez: Kompresor dnia 2006-12-10 13:14:01 ]

HEHE dobra jak na razie wszyscy mowia o pomoy a co dokladniej??

Jest jakis plan imprezy, jakas organizacja i czy imprezka jest na 99,99% czy jak na razie tylko o niej rozmawiamy????

Sa jakies konkrety????

W poniedziałek lub we wtorek zaniesiemy prośbę o plac na centrum i poczekamy na odpowiedź.

I wtedy będzie wiadomo czy sie odbędzie czy nie na 100%.
Więc prosze mi tu nie dramatyzować.

Dziękuje za uwagę