Tajemnicze bledy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam dzis bylema mam mala pociecha na komputerku i madry pan i przecztal jakies bledy. Pierwszy dotyczyl klimy i byl to "za duze napiecie dmuchawy" drugi dotyczyl silnika i i byl "zwarcie przerwa fgr dotyczy to kochanego silniczka 2.5td

Miej szacunek dla czytajacych i przepisz to po ludzku, oraz napisz w pelni nazwe lub numer drugiego beldu.

Poza tym nie widze nigdzie zadnego pytania, zadnego problemu... o co wogole w tym watku chodzi?

Pierwsze to nie wiem do końca, bo nie znam nr błędu. Może być to spowodowane słabym akumulatorem - załączenie klimy i dmuchawy powoduje znaczny spadek napięcia, ew. alternator nie wyrabia lub ma uszkodzony regulator napięcia i takie tam....
Zacząłbym od sprawdzenia stanu akumulatora i alternatora.

Drugim błędem się nie przejmować - jest to standardowy błąd "braku" tempomatu. Błąd 92 bodajże [sterowanie-regulacja prędkości]. Nie ma tempomatu? - zawsze będzie wyświetlał się ten błąd.

Nr bledow to bylo od klimy chyba 26 a od silnika to 92 zgadza sie raz mialem rozladowany akumulator. Czy to cos powaznego ?? czy mozna dalej z tym jezdzic

92 sie nie przejmuj - on zawsze bedzie jak nie masz tempomatu. Nie zwracaj na niego uwagi...
26 nie mam w swoim spisie Ktos ma pelny spis w ktorym on wystepuje? (ja mam ten co jest dostepny w archiwum - ktos ze 2 czy wiecej lat temu go wstawil)

Wlasnie tez tylko znalazlem wiec kody z kompa pokrywaja sie z naszymi kodami a czy 92 moze miec cos wsoplnego ze zle pali?? Widac pan elektryk nie jest tak madry jak wy powiedzial ze nie iwe co to jest probowal go wykasowac ) nawet do pomparzy dzwonil hahahah

Tak jak zostało powiedziane błąd 92 nie ma na nic wpływu (nie da się wykasować), tylko sygnalizuje brak tempomatu, jak go sobie kupisz, to błąd zniknie.
Co do błędu z nawiewem, naładuj akumulator i będzie git.