Poradźcie...jakie Kabrio na lata kupić...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zdaje sie na Waszą opinię...

W lipcu musze zakupić kabrio...tak na 6 miechów i zastanawiam się nad tym które...

oto linki:

www.retrus.biz/files/tp6n_20_02.jpg

www.upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/67/Kinderwagen_korb_01.jpg/250px-Kinderwagen_korb_01.jpg

www.2o2.pl/galerie/0cdc8b1f170a30e8f9f8327e05977a3514208.jpg

Podobno hitem będzie w tym roku (taki wstępnie mi sie widzi)
niezależne zawieszenie z przodu, czerwone sprężyny i aluminiowa matowa konstrukcja ramy, no o pompowanych kołach nie wspomnę

[ wiadomość edytowana przez: SVERAdesign dnia 2007-02-17 21:25:53 ]

No super... następny junior w klubie będzie... tylko co tak długo zwlekałeś...

Co do cabrio to lepiej patrz pod kontem z jakich materiałów jest zrobione by nie było szkodliwe.... bo ostatnio słuchałem właśnie na ten temat to normalnie masakra mało które są nie szkodliwe dla dziecka.... nawet niby firmowe z normami są trefne.... jak to np. przekręt z chińskimi lampami tuninowymi mają certyfikat a tak naprawdę można se nim wytrzeć .........

Jeszcze raz gratuluję

Moja rada lekkie duze Fele latwiej pokonywac polskie nierownosci i wersja trzy kolowa lekko sie prowadzi podesle ci zdiatko przy okazji o co mi chodzi

a ja bym proponował wersję CC, co by i na zimę się zdało, polecam salony sprzedaży askot lub baby-maxx

[ wiadomość edytowana przez: DaveOca dnia 2007-02-18 08:37:33 ]

wszystko w swoim czasie KILLER

co do wózka...to fakt że trzeba długo szukać i uważać co sie kupuje

to wszystko jeszcze zalezy od kasy
ja tam kupilem najtanszy (300 zl - przecena w Baby-Maxx) i jestem zadowolony, do tej pory (prawie 8 miesięcy) to tylko dwa razy musiałem dętke kleić