[K]Lampa tył lewa espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM-potrzebuję lewą tylną lampę -żonie nie wyszedł zakret i walnęła w słup tyłem lewą stroną.;-(((((((
Dzięki.

Klik ;D

Jakbyś nie znalazł z używek to za jakieś 150zł moge załatwić, drogo, ale tylko widze jedną sztuke na magazynach.

Pozdrawiam

Cytat:
2007-02-22 17:18:00, MichalDaewo pisze:
Jakbyś nie znalazł z używek to za jakieś 150zł moge załatwić, drogo, ale tylko widze jedną sztuke na magazynach.

Sorki facet ,ale skąd ty bierzesz takie kosmiczne ceny .Fabrycznie nowa kosztuje ok.100zł i bez żadnego załatwiania.Idziesz i kupujesz

Cytat:
2007-02-22 20:07:37, JaRabbit pisze:
Sorki facet ,ale skąd ty bierzesz takie kosmiczne ceny .Fabrycznie nowa kosztuje ok.100zł i bez żadnego załatwiania.Idziesz i kupujesz

Brawo Jacek !

a.....Michał... hmmm....byłeś Kolego kiedykolwiek w sklepie z częściami ??? (to taki detaliczny punkt sprzedaży)...w którym na przykład :

- LAMPA TYLNA ESPERO L 96136527/R70020 cena brutto 99.00
- LAMPA TYLNA ESPERO P 96136528/R70021 cena brutto 99.00

hmmm ja to bym widział dla Ciebie jedno wyjście

Pozdrawiam

co sie chlopaka czepiacie
przeca w Czestochowie wszystko drozsze

wiecie kto tamtedy chodzil, i powietrzem oddychal
to musialo jakis slad zostawic na lampach

no i esperynek tez tamtejszy

sorry NSP

az sie boje spytac ile drzwi kierowcy kosztuja

Mam taką lampę tył lewy w bardzo dobrym stanie.
Posiada nawet światło boczne obrysowe.
Tylko 50 zł + przesyłka.
Jeśli Cię interesuje to dzwoń
602343545

Za 99 zł kupujesz lampe firmy depo, a depo z tego co mi wiadomo czasami nie pasuje w fabrycznie otwory... to co ja podaje to cena fabryczna orginału, a że w cz-wie wszystko najdroższe to wiadomo od hoho i jeszcze troche ale może kiedyś coś wam z cen spasuje

dzieki chlopaki za odzew-blacharz sobie juz zalatwil ta lampe-50 pln-mysle ze to niezla cen.
pozdrawiam.