Ludzie uciekajcie z tego kraju.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
....jak w temacie. parodia na calego. kabaret w wykonaniu naszych wladz. chetnie napychaja sobie kieszenie, malo tego nie robia tego co piwinni.
jesli macie jakies glupie art naszych kochanych pro (p)oslow, smieszne dziury w prawie, czy tym podobne, to podeslijcie tutaj. moze ktos z tych ktorzy zastanawiaja sie czy wyjechac za chlebem na zachod, podejma wlasciwa decyzje...... (no comment)

jesli kierowca jest maz lub zona
grunt to nie dac sie wygryzc
a ti juz totalny hit

Dzis z rrs-u przylazlo z bash.org.pl:

"Adam, powiedz jak ci się żyje w państwie prawa, sprawiedliwości, samoobrony i polityki prorodzinnej?
ja się generalnie bardzo cieszę z obecnej sytuacji, wychodzę bowiem z założenia, że im bardziej ta banda niedouczonych dyletantów się rozpędza tym mocniej w końcu przyp... o ścianę."

Przykre, bo kazdego z nas to dotyczy ale jednak prawdziwe. Ja juz nie potrafie rozmawiac o polityce. Swoja droga ziomek po solarce + drugi z rodziny adamsow nie zdaja sobie nawet sprawy ze za jakis roczek tak dostana po dupie ze sie nie pozbieraja, kwaczki zreszta tez ;].

A mi sie niedobrze robi jak czytam bzdurne i w wiekszosci wyssane z dupy artykuly w portalach, jakis idiota napisze co mu sie wydaje ludzie dostaja piany, a za tydzien okazuje sie ze jest zupelnie na odwrot ale nikt o tym nie pamieta, nie pisze bo jest nowa sciema i nowy powod do podniety. Swiatla pomysl bzdura, ale to inicjatywa PO wiec kazdy ma jakiegos nadgorliwego idiote w szeregach, a ten artykul o odszkodowaniach to chyba jakis nieszczesliwy czlowiek pisal bo nie moge go zrozumiec.

moze to nie jest zaden artykul o glupich ustawach ale ten filmik w jakis sposob pokazuje jacy ludzie tworza te glupie ustawy klik

Niestety tak to juz jest w tym kraju i nie będize lepiej, bo koryto ludzi niszczy i zmienia na gorsze.

dzieja sie dziwne rzeczy w tej polsce