Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adi-000 Forumowicz Vw Passat stolica | 2007-02-25 19:51:28 wiem że nie jest to związane z samochodami marki Opel, ale ostatnio dostałem taki link www.9marca.prv.pl
co o tym sądzicie [ wiadomość edytowana przez: adi-000 dnia 2007-02-25 19:54:07 ] |
arek_omega Omega B Otwock | 2007-02-25 23:11:15 Najlepsze jest to, że to co ten koleś próbuje rapować jest czystą prawdą. Zarabiają mało, teoretycznie mają 40 godzin tygodniowo pracy, ale wielu z nich spędza w robocie nawet drugie tyle i nikt im za to ani grosza nie dokłada.
Co się mówi o Policji, to się mówi, ale uważam że szacunek im się należy (mimo że niejednego palanta w drogówce można spotkać.... Ale Policja to nie tylko drogówka) |
ziellonny Zafira Jelenia Góra | 2007-02-26 07:16:20 nie działa mi ten link [ wiadomość edytowana przez: ziellonny dnia 2007-02-26 07:18:20 ] |
campino Kadett E caravan Warszawa | 2007-02-26 07:21:21 Popieram kolege Arka w 100%. Szacunek im sie należy.Który z nas zaryzykował by życie dla takich marnych pieniędzy? Raczej żaden. A to że jakaś część policjantów ginie w pościgach lub gdy sie śpieszą na interwencje to nie jest nic dziwnego, a wine za to ponosi państwo.U nas nie szkoli sie kierowców policyjnych, nie uczy sie ich wychodzenia z poślizgów, technik bezpiecznego zatrzymania pojazdu ściganego.W ameryce na przykład, policja ma to opanowane do perfekcji.
Nie raz na Legii widziałem strach w oczach młodych policjantów z prewencji, prosto po szkułce wysyłąją ich na zadymy a powinni ich wysłać do pilnowania porządku pod cmentarzem podczas święta zmarłych.Takie jest moje zdanie. |
zolwik Pełnoprawny Klubowicz Volvo c70 / ex Astra Łódź | 2007-03-05 00:52:57 wsumie moze tez nie tyle co wyszkolenie ale prawa jakie ma policja. teraz jest tak ze bac sie mozemy tylko 3 paskow , i lysych bezkarkowcow (czasem to jest jedno i drugie w tym samym ciele). a w wspomnianej ameryce to policji boja sie jak ognia bo wystarczy ze nie posluchasz komend funkcjonariusza to juz przestaja sie z toba patyczkowac. a w naszym "matriksie" policjant musi krzyknac, oddac kilka strzalow ostrzegawczych (a przez ten czas zarobic kilka kulek... smutne)
i smiesza mnie teksty typu HWDP bo jak przychodzi co do czego to biegna zaraz na policje. fakt ze w policji pracuje kilku cwokow (co i tak o tych kilku za duzo) ale nie mozna miec zdania na calosc tylko z tego powodu ze jednostki sa do dupy. tak samo jak w samochodzie jedna czesc popsuta lub zuzyta mozna wymienic i autko dalej smiga po ulicach. [ wiadomość edytowana przez: zolwik dnia 2007-03-05 00:56:10 ] |