Kolejne 1/4 Spotkanie 15.04.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kolejne spotkanie gdzie obalimy cwiartke odbedzie się w neidziele 15,04,2007 o 20.
Każdy wie gdzie do zobaczenia na miejscu

prosze niepisac w tym temacie ze ktos niema transportu, ze niepasuje mu bo za czesto, bo niema scigantow.

tutaj rozmowa tylko 1/4

amen

1/4 napewno pęknie hehe.Ty czuczu to mozesz 0.7 na raz ,taka masz "przepustnice" na ciebie nie ma h....we wsi pozdro

To obalimy te 0,7 jak nic
Tyle ze w neidziele ebde jeszcze w borkach bo jade na 3 dniowy zlot cc ale jak sie uda dojade na streeta

to czekamy czu na ciebie baw sie dobrze i tylko cc nie rozwal pozdro

Na borki useryjniam auto bo to prawie 300 km w jedną strone.
natomiast po borkach mozliwe ze sie wymieni wałek na troche inny (290- czas 290* - wznios krzywki 7,4 mm - wznios zaworu 11,1 )

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2007-04-09 12:54:01 ]

czu to ty cały mini warsztat chyba masz w bagarzniku ,przetyp.No a w sumie wałki to tez by mi sie przydały ale to jak narazie tylko marzenia

Wiesz jak dzwonie do bartka że potrzebuje jakas czesc do cc to mowi czekaj poszukam w pudłach z czesciami a te pudła sa z moich silników

no i było spoczko mustwo osób to mi sie podaba wogóle spoczko klimacik był pozdro for all

wg mnie najbardziej udana impreza od paru tygodni. Sporo ludzi, motorki, no i nareszcie sporo chetnych do scigania...

było spoko,ale cieszył bym sie bardziej jakby /majerrrr mnie nie objechał , a noi Mara pokazał bardzo dobra klase ... Nasowaja sie słowa Tokio Drift ... "To nie auto sie liczy tylko kierowca " -czy jakos tak ,,, Pozdrawiam wszystkich ...

no jeszcze musisz duzo kasy włozyc w autko zeby mnie objechac,ale pozyjemy zobaczymy,oby wszyscy mieli szybkie autka pozdro for all

jak bozia dopomoze to kto wie czy za kilka tygodni nei bedziesz mial problemów z moim cc majer.
Ale narazie to jeszcze sporo roboty trzeba ciac, spawac , wiercic i jechac na strojenie do wawy

... no jak na razie Pana Majera Toya smiga ... widac to i słychac ... Bardzo ładnie Ci chodzi tłumik !! wedłóg mnie lepiej niz tamten co miales ...

masz racje lepije chodzi ten wydech ma ładny dzwiek .czyżby czu uturbial cc?podziel sie swoimi modyfikajami

Nieee .
Bez pss
I bez szpery

Czuczu zapoda inny program.

a i jeszcze jedno szykusie sie nastepny wymiatacz ta srebna corsa Gsi co odemnie w dupe dostawała ładnie ,teraz bedzie miała swapa na silniczek 2.0 16V odcalbibry albo astrki gsi wiec tez bedzie smigac ładnie

ano zapodam ale strojenie bedzie w wawie.
Tego sie nei na odleglosc jak 900