Kraków - szrot VW ? szwagier potrzebuje silnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Będę zaraz obdzwaniał znane mi szroty w Kraku, ale w tym wypadku niestety znam w większości te Fordowe nie wiem jak z VW.
Jakby ktoś wiedział, w okolicach Krakowa bądż po drodze do Rzeszowa można spotkać silnik do Passata 1.9 (nie TDI bo te można dostać) to proszę o kontakt.

Pozdrawiam

nnie za bardzo wiemgdziee aale na przeeciwko gielddy waarzywnej tm jest jkis szrot nawet maja tam cieekawe rzeczy

Cytat:
2007-04-01 10:40:26, uszek pisze:
nnie za bardzo wiemgdziee aale na przeeciwko gielddy waarzywnej tm jest jkis szrot nawet maja tam cieekawe rzeczy

Dzięki za odzew jakbyś miał może jeszcze raz chwilę czasu to proszę opisz może ciut dokładniej bo nie kojarzę w ogóle gdzie to może być .....

geralnie jesteemw krakowie nniedawno jest to na rybitwach okolic ulicy półanki z tetgo co pamimetam jest tam garbarnia i blizej w strone nowohuckiej co tyddzieen gielda samochodowa jest tam zlom wlasciwie skupuja auta i wyrejestrowuja

Cytat:
2007-04-03 10:22:10, uszek pisze:
geralnie jesteemw krakowie nniedawno jest to na rybitwach okolic ulicy półanki z tetgo co pamimetam jest tam garbarnia i blizej w strone nowohuckiej co tyddzieen gielda samochodowa jest tam zlom wlasciwie skupuja auta i wyrejestrowuja

Ooooo tego nie wiedziałem, będę tam pytał.
Dzięki )