Latała SE ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I SE polatała... Napewno widzieliscie nie raz, szary matalik, BMW 3..., alu, CB, sedan.
A dzis... Dogoniłem ją jakoś przed 6-tą rano. Skończyła swój żywot na balustradach przy wyjezdzie z Ciesli na obwodnice. Nie myslcie ze ja ją tam zagoniłem. Gdy rano jechałem do pracy ona już tam spoczywała z bebechami na wierzchu, fuu ... Ale widok. Bok przytarty lekko mówiąc a przód wbity w barierki.

jaka szkoda, "a taka ładna była, amerykancka" ... Czy dużo soku buraczanego wylało się z niej?

Było ciemno, ale pewnie wyzionęła z siebie wszystko...
(dobre... z tym sokiem )

A fotyyyy masz???

i jaka generacja, chyba że mowa o M3 E46

Nie mam fotek, ale do M3 to było jej jeszcze daleko. Dave, napewno widziałes ją nie raz na miescie. Ale juz nie zobaczysz

Cytat:
2007-03-30 07:45:05, Tippo pisze:
I SE polatała... Napewno widzieliscie nie raz, szary matalik, BMW 3..., alu, CB, sedan. A dzis... Dogoniłem ją jakoś przed 6-tą rano. Skończyła swój żywot na balustradach przy wyjezdzie z Ciesli na obwodnice. Nie myslcie ze ja ją tam zagoniłem. Gdy rano jechałem do pracy ona już tam spoczywała z bebechami na wierzchu, fuu ... Ale widok. Bok przytarty lekko mówiąc a przód wbity w barierki.

Na olesnickich blachach?

tzn chyba

ale sedan czy coupe???

dzisiaj w Oleśnicy woziły się gęsiego 3 BMW 3 E36
sedan, za nią coupeta (ładna ale M chyba nie) a na końcu compact... ładny widok ale troche śmieszny ;P

co do rozwalenia auta...
normal jak młodzik kupuje mocne auto z napędem na tył

Cytat:
2007-04-01 18:46:11, SVERAdesign pisze:
co do rozwalenia auta... normal jak młodzik kupuje mocne auto z napędem na tył

a Ja to tak skomentuje