Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
michaelu Omega A & B Sanok | 2010-04-03 21:10:51 Witam,
sprzedam Omegę 2.0 8V + podtlenek LPG, butla LPG w bagażniku o pojemności 70L. Auto kupiłem 2 lata temu, używane codziennie niezależenie od tego czy zima czy lato, czy słonce czy deszcz. Rdza bierze spody drzwi ale to chyba normalne, auto nie jest bezkolizyjne, ostatnio miało bliskie spotkanie z sarną i gdyby nie było warto to nie pakował bym w naprawę 1500PLN z własnej kieszeni. Do zrobienia został prawy błotnik bo nie miałem już wiecej kasy. Na pokładzie jest klima, działa ale nie do końca. Układ jest szczelny (sprawdzałem po kolizji z sarna) ale słabym ogniwem jest sprężarka która strasznie wyje i jest nieszczelna (czynnik ucieka po około 6 tyg od napełnienia). Układ klimy przystosowany do nowego czynnika R134. Trochę suchych faktów: Rok produkcji: 1993 Przebieg: 238 tyś km Skrzynia: automat Nadwozie: sedan Kolor: E140 (platynowy metlic czy jakoś tak...) Wyposażenie: - 4 elektryczne szyby - elektryczny szyberdach - elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka - centralny zamek + auto-alarm z pilotem - halogeny przeciwmgielne - przednie reflektory z halogenami dalekosiężnymi - komputer pokładowy - klima - hak - podgrzewane spryskiwacze (właściwie sama instalacja bo spryski sie rozsypały po kolizji z sarną) - alufelgi ATS GM 15'' - 4 stalowe felgi na zimę Cena: 4 000 Kontakt: - email: michael_ms@wp.pl - tel. kom.: 696 641 792 - PW Niedługo dodam więcej zdjęć ... |
michaelu Omega A & B Sanok | 2010-04-25 18:32:21 |
michaelu Omega A & B Sanok | 2010-06-07 11:56:50 |
michaelu Omega A & B Sanok | 2010-09-12 14:04:52 Nowa jesienna cena !
3 500 PLN Cena bez radia i stalowych felg. Cena oczywiście do negocjacji Przebieg skoczył na 241 tyś km |
michaelu Omega A & B Sanok | 2010-10-20 23:17:50 Coraz bliżej święta! tym samym już dzisiaj za niewielkie pieniądze możesz sprawić wyrafinowany prezent sobie lub swoim bliskim kupując Omegę A ! Ta jedyna w swoim rodzaju Omega zapewne będzie niesamowitym prezentem pod choinkę! Jeżeli lubisz prezenty tak bardzo jak i ja to nie zwlekaj i kup ją już teraz - uwierz mi, taka Omega najlepiej prezentuje się pod choinką! Nie lubisz choinki ? - mam na to rade! Kup sobie Omegę na Mikołaja - to też znakomita okazja aby sprawić sobie auto!
Nie lubisz świąt a Mikołaj Cię nie kręci ? To kup żonie lub dziewczynie prawdziwą Omegę (a nie jakiś tam zegarek) na bal noworoczny. Już teraz możesz zaplanować wspaniałego sylwestra z moim autem za niewielkie pieniądze! Co prawda nie mogę Ci zagwarantować że dojedziecie tym autem na miejsce, ale tylna kanapa jest tak spora, że ten noworoczny "bal" może zamienić się w najlepszą nocą Waszego życia! Jeżeli czytasz to dalej to znaczy, że jesteś typem pantofla który zawsze ma problem z zakupem żonie / dziewczynie jakiegoś konkretnego prezentu, ale nie martw się - masz mnie i moja Omegę! Dobrze kombinujesz drogi czytelniku - Walentynki już na dniach, a nie ma nic lepszego niż podarować ukochanej osobie wspaniały prezent, którym już dziś może stać się moja Omega! Nie przekonałem Cię ? Pamiętaj - jest jeszcze dzień kobiet . . . Masz to niesamowite szczęście że auto chcę sprzedać właśnie Tobie! TAK dobrze słyszysz - właśnie Tobie chce sprzedać to auto za rewelacyjną cenę 3 000 PLN. To jest prawdziwa okazja, takie auto, w tak niskiej cenie. Przed świętami cena może gwałtownie skoczyć w górę, a to oznacza że nie powinieneś zwlekać z zakupem! |
Cati LOB MEMBER Rock 'n' Road Dark Side of The Moon | 2010-10-21 01:57:12 Boże, niech ktoś wreszcie kupi to auto....tego się czytać nie da
|
abigaz LOB MEMBER Peugeot 508 kombi Gdańsk | 2010-10-21 08:13:36
Żałosne......... |
michaelu Omega A & B Sanok | 2010-10-21 12:35:14
Oł je - Bejbe ! A jak by tego wszystkiego było mało to dzisiaj mam kaca i to bynajmniej nie moralnego . . . Idąc za ciosem tele-zakupów to: NOWA CENA 2 999,99 PLN |