Regeneracja Poduszki Powietrznej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie chciałem sie zorientować czy idzie jakoś nabić na nowo poduche powietrzną (konkretnie chodzi o boczną) i czy jest to wogóle opłacalne? dzięki

nie ma takiej opcji

Cytat:
2007-03-19 08:15:51, hz10 pisze:
nie ma takiej opcji

Panowie a czy to nie jest tak że co jakieś 7-10 lat robi sie przeglad i wymienia ladunek wyzwalający (wybuchowy) na nowy ponieważ ten gaz sie starzeje ???? wiec dlaczego nie można by go napelnic ???

Elroy chyba że chodzi Ci o to że poducha wybuchla i chcialbyś ja napelnić TO takiej opcji napewno nie ma Tak to tylko w erze mają

Pozdro 4 all

no chodzi o wystrzeloną to se chyba do Ery przejade
myślałem ze da sie nabic i zakleić wymienić czujnik i pochula a tu kicha dzięki za odP

więc zabieram sie za kupno tej poduchy! powiedzcie mi co dokładnie musze kupic i zrobic?! wiem ze poduche i sensor tej poduchy podobno, ale czy cos jeszcze?! czy poduche trzeba bedzie zaprogramować, albo sensor zaprogramować pod sensor główny?!?!! bo podobnno jak poducha jest używana to trzeba ją przeprogramowac czy cos?!! heLp

Dla zainteresowanych po wypadku czy wybuchu poduchy :
trzeba kupic poduche a sensor da sie zregenerować, jest to koszt ok. 100zł gościu bierze czujnik i usuwa z niego wszystkie dane, a następnie przeprogramowuje go i powinno śmigać podobno na 98%, hmm jak zrobie to dam znać

Z tego co wiem to zusisz jeszcze wymienić zatrzask przy fotelu. Nigdy nie wymieniałem poduszki więc nie wiem na 100% ale tak słyszałem.

Cytat:
2007-05-06 23:38:58, sieka pisze:
Z tego co wiem to zusisz jeszcze wymienić zatrzask przy fotelu. Nigdy nie wymieniałem poduszki więc nie wiem na 100% ale tak słyszałem.

no ale jak niebyła bita?! to też wymieniać??

Cytat:
2007-05-08 07:16:07, elroy_85 pisze:
no ale jak niebyła bita?! to też wymieniać??

No jak nie była bita to nie trzeba.

Cytat:
2007-05-08 17:19:04, sieka pisze:
No jak nie była bita to nie trzeba.

poducha wystrzeliła bo wpadłem kołem w dziure przy 70km/h a dziura była taaaaaaaaaaaaaaka!!