Bilsteiny B4 i B6 w dobrych cenach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Amorki w dobrych cenach (tylko na haslo: Autokacik)
moze komus z Was sie przyda:

http://republika.pl/bilstein_b4
tylko Warszawa

Przykladowe ceny na amorki Bilstein B4:
Daewoo Matiz: 860 zl / komplet
Daewoo Lanos: 620 860 zl / komplet
Daewoo Tico: 900 860 zl / komplet
Polonez: tyl 90 zl / szt (przodow bilstein nie produkuje)

Pozdrowka

Dzięki za namiar. Właśnie sprawdziłem na ich stronie ale do poldka mają właśnie przód ( dopiero co zmieniłem na Duo Control z Delphi-Krosno), a nie mają tylnych, których akurat szukam w wersji do plusa(skośne ułożenie). Szkoda bo mają fajne ceny.

Czy takie amorki na tył od poloneza podejdą do Lady 2107?
Od pól roku mam Duo Control,ale jakby tak po 90 zł Billsteiny,to moze bym zmienił

Cytat:
2003-06-05 14:38:43, Grzesiek_Bialystok pisze:
Czy takie amorki na tył od poloneza podejdą do Lady 2107?
Od pól roku mam Duo Control,ale jakby tak po 90 zł Billsteiny,to moze bym zmienił

Sorki wielkie pomylka na stronie: Polonez sa tylko przod.
Takie same sa do FSO Fiat 125P (tez tylko przod)

Do Lady Bilstein ma w ofercie (B4):
LADA 110, LADA 112, LADA 1200-1500, LADA 1200-1600,
LADA NOVA (2105, 2108, 2109), LADA NOVA Kombi (2104),
LADA NIVA (2121), LADA SAMARA (210,
LADA FORMA (SAMARA) (210.

Pozdrowka

bilsteiny do poldka sa wszystkie dostepne(stary typ) bo sam mialem,nawet dwa komplety.

Wlasnie tez mi sie tak zdawalo...
Jaka charakterystyke maja te amorki B4? Czy sa duzo twardsze od nowego Krosna? Czy nadaja sie do rajdowej eksploatacji, tzn na KJSy?

Dzięki za odpowiedźtrochę z modealmi Lad poplątałes,bo NOVA to napewno nie 2108 i 2109
Jakbys mógł to podaj jakies konkretne ceny u nas nf orum bo może paru chętnych by sie znalazło
Pzdr Grzesiek

czy ktos mi cos opowie o tej charakterystyce tych amorkow, bo jestem zainteresowany.

charakterystyke zamawiasz dowolna. po prostu przy zamowieniu mowisz czy to ma byc asfalt, super twardy asfalt , szuter snieg itp. w zerkopolu wiedza jak to ma byc ustawione i taki ci przygotuja. od razu radze obspawac dolne mocowanie przednich amorow, szybko pekaja, a poza tym to sa swietne.

Dzieki za info.

Co do obspawania, to wahacz peka?? A moze chodzilo Ci o gorne? Gorna akurat mam juz obspawane by Trela.

Mam prośbę do jakiegoś dobrego człowieka...

Czy mógłby ktoś kupić mi parkę amorków, spakować, doliczyć sobie pare złoty za robotę i wysłać na mój adresik???

Byłaby taka osóbka?

Proszę o kontakt;

heartshade@wp.pl