20.05.2006 1/4 mili starachowice

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wybiera się ktoś ;
Cytat:
zapewniamy pomiar Tag Heuer ktory juz jest zaklepany na 20 maja i nic tego nie zmieni . Wiecej info na forum motokopytko.pl/forum

wpisowe śmeisznie niskie, pomiar robi tag a do starachowic daleko nie ma

Byłem na rozpoczęciu w staarachowicach. Czasu nie było, świateł nie było, organizacja do dupy, szybkich samochodów brak, ale przynajmniej zawiesił człowiek oko na dziewczynach.

Tym razem ma byc pomiar i patrzac na to ze sporo aut nei staruje na sss to cos sie ciekawego pojawi w starachowicach

Fajnie by było jak by impreza wypaliła ale po ostatnich zawodach są mało przekonujący. A jeśli chodzi o auta to prawie same hondy sie scigają.

ja jade wystartowac dla sprawdzenia czasu.
Ale to jak skoncze autko

do starachowic nie jest tak daleko mozna by było zebrac ekipe i pokazać chłopczykom jak sie szlachta bawi

a no mozna by było

Cytat:
2007-05-06 13:42:36, _VILLI_ pisze:
do starachowic nie jest tak daleko mozna by było zebrac ekipe i pokazać chłopczykom jak sie szlachta bawi

Czym?

jak czym Zoomik MINI BIKAMI. Popaliło by sie gumy i posmigało na jednym kole

To jak cos pisac kto jedzie pozdro

jak sie wyrobie z autem to jade

to co tam ci czu jeszcze zostalo do roboty przyznaj sie

wczoraj odebralem kolektor od adriana ale potem poprawił robote

ogólnie to koszta koszta koszta i niestety co rusz czegos brakuje ale to jest swap własnie

To jest silnik 1.2 16v ??

zwykła fefnastka seryjna

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2007-05-09 17:38:56 ]

no czu zapodaj jeszcze pare fotek pochwal sie nie bądz zyła

czasy chwalenia się każdym gratem minęły.
Szukam jeszcze felg 6 calowych i opon 185 - 195 na przód bo 165 ciutke za wąskie

czu gdzie to masz bo bym cie odwiedzil i popatrzył co tam jeszcze kombujesz ,i cos tam poprzestawial zebyś mnie nie objechal z tym przestawianiem zartuje

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2007-05-10 16:28:31 ]

Wydech dokręcony, instalacja jest niby, chłodzenie jest, silnik zalany nowym olejem, nowe filtry i wogóle.
Zostaje poustawiac akumulator, komputer, spryskiwacz i zbiornik wyrównawczy.
eoretycznie auto jest d odpalenia teoretycznie bo zapomniałem o.... pompie paliwa i trzeba czekac az kolega przysle.

i tak się zaraz zatrze