[OT] 28.06.2003 WAŻNY DZIEŃ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potym jak Frycek oświadczył się swojej wybrance na zlocie w Sulejowie przyszła na mnie pora tzn. oświadczyny już były w listopadzie.
TAK TAK panowie stało się w ten oto dzień 28 czerwca zmieniam stan cywilny z kawalera na ŻONATY wybranke mojego życie już poznaliście na zlocie w Szczakach i w tym roku na zlocie w Sulejowie.
To chyba pierwszy Slub w naszym klubie ciesze się że to właśnie mój Chciałem się z wami tym podzielić bo to chyba ważne wydażenie dla mnie i historii naszego klubu.
Pozdrawiam MALUSI.

No to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

A wcześniej chyba Silan zrobił ten nierozważny krok

No to gratulacje Malusi Mam nadzieje ze jakas weselna w Szczakach wypijemy .
PS. A tak wogole to ladna ta twoja wybranka

Malusi - przemyśl jeszcze swoją decyzje , radzę Tobie Ja z siedmioletnim stażem małżeńskim

to był oczywiście żart - Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo szczęścia i radości, pociechy z dzieci

Cytat:
2003-04-19 17:38:26, GDA pisze:

to był oczywiście żart

Żartowniś z Ciebie Jeszcze się chłopak wystraszy

Ha !
Piekna data Moje urodziny
Gratulacje :]

Gratuluję

GRATULACJE!!! Wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia

Przyjmij(cie) i ode mnie gratulacje i szczere życzenia na nową droge życia.

A kiedy malusi Malusi ?

No no teraz mnie zagieles, to ja ci brameczke postawie ,a czym jedziesz do slubu swoim fiacikiem oczywiscie mam nadzieje
No a tak powaznie to Gratulacje

dzięki za dobre słowa narazie malusi malusiego nie będzie miał ale jak się coś będzie szykowało to też dam znać
Frycek do ślubu nie jade fiacikiem ale też czymś włoskim ALFA 166 czarna WOW mówie wam super furka.

Cytat:
2003-04-19 21:37:14, malusi pisze:
Frycek do ślubu nie jade fiacikiem ale też czymś włoskim ALFA 166 czarna WOW mówie wam super furka.

to niedobrze - chociaż do ślubu to by się nadawał polonez sześciodrzwiowy, lub coupe

btw: ja też do swojego ślubu jechałem "włochem" Lancia Kappa (to taka którą jeżdżą nasi ministrowie )

Gratulacje!!!! I czekamy na relacje z........ hahaha

Cytat:
2003-04-19 21:47:09, GDA pisze:
Cytat:
2003-04-19 21:37:14, malusi pisze:

to niedobrze - chociaż do ślubu to by się nadawał polonez sześciodrzwiowy, lub coupe

btw: ja też do swojego ślubu jechałem "włochem" Lancia Kappa (to taka którą jeżdżą nasi ministrowie )

Ja to bym chciał jechać do ślubu Fiatem 132. Ale taki zrobionym na tip-top.
Na szczęście nie mam jeszcze tego typu dylematu.

Frycek musimy sie ugadac co i jak z tymi szlabanami ,bo ja tez nie przepuszcze ,a mój poldon na cukierki nie reaguje

Malusi,wielkie gratulacje i życzonka wszystkiego najlepszego w związku z tym.Mam nadzieję,że bedąc Mężem nie zapomnisz(w nawale zajęć... )o klubie.Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam wielu pięknych i szczęśliwych chwil w życiu.A "weselna"musi być...!

GRATULACJE-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO-POWODZENIA

Wszystkiego naj,naj,naj
I żeby tak jak wyjątkowy będzie ten dzień,było całe wasze życie

Dzięki dzięki wszystkim za miłe słowa mam nadzie że to co będzie po 28 będzie niezapomnianą przygodą

CZas poleciał szybko jak z procy zostało już tylko 5 dni o ślubu napięcie rośnie jak guma w procy mam nadzieje że wytrzymam i wszystko wypadnie tak jak ma być.
Z tego miejsca zapraszam wszystkich którzy mają ochote wpaść zobaczyć mnie i moją żone w tym niezwykłym dniu.
28.06 03 o godz. 12.30 na Rynku w Gliwicach.
Dodajcie od siebie troche pozytywnej energii.
DZIĘKI POZDRAWIAM PAPA.