Coś nie tak z szybą:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam otóz pojawił sie problemik z szybą w drzwiach przednich. Cos tępo sie podnosi i teraz nie wiem czy to wina szyny, czy szyba zle siedzi w uszczelkach.

to jest trzymanie szyby i tutaj jakby sie kiwała jak pociągne reka za szybe, chociaz jest skrecona dobrze.

Tutaj jest popchnieta max do prawej strony i jak widzicie(w kóleczku)róg szyby chowa sie po zamknieciu w uszczelke.

Tutaj została popchnieta reka i górny róg juz jest troche oddalnony od uszczelki w zwiazku z czym nie chowa sie idealnie po zamknieciu szyby

Aha jeszcze jedno jak szybka jest na samej górze, i podjade tym uchwytem

to on nie wchodzi idealnie w uchwyt szyby. Tylko musze przegiac lekko uchwyt szyby do srodka drzwi i wtedy moge dalej podjechac uchwytem na szynie i skrecic. Macie może jakies sugestie, dlaczego szybka podjezdza nie tak jak powinna. Aha naped elektryczny.

[ wiadomość edytowana przez: Lukas_power dnia 2007-07-17 19:56:45 ]

Ja mam podobny problem ale moja szyba to wylatuje z tej uszczelki i muszę ją wcisnąć / dociągnąć żebym mógł zamknąć okno wkurzające to już się robi.
Ja nie mam elektrycznych szyb

Więc się podepnę

Jeżeli szyba się kiwa, to wyrobione plastiki prowadnicy.

Wszystko juz gra, ale niestety bede musiał je chyba sprzedac Kasa potrzebna na już Jezeli byłby ktoś zainteresowany to prosze pytac. Cały zestaw + przycisk na 4szyby+ ramka +kable

[ wiadomość edytowana przez: Lukas_power dnia 2007-07-18 21:57:19 ]