Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Redarrow Miłośnik FSO Polonez 1.6 SLE Gdańsk | 2003-06-22 03:17:29 Niedawno udalo mi sie wykonac kolejne udziwnienie w moim autku. Przytwierdzilem, mianowicie znaczek fso do maski (tak jak u mercedesow) mimo wielu obaw ludzi mi przychylnych, samochod nabral nowego stylu. Ponadto widok "celownika" ze srodka dodaje mi checi do jazdy. Niedlugo zalacze zdjecia.
P.S. Daze do wykonania luksusowej wersji poldolota, wraz z moimi drewnianymi wykonczeniami deski rozdzielczej, welurowa tapicerka, szafka na kasety nad hamulcem recznym wraz z podporka na lokiec, samochod naprawde jest przytulniejszy i zyskuje indywidualny charakter. |
Waga - | 2003-06-22 09:31:17 |
Patryk_153_PTK Vauxhall Omega ELITE Zabrze/Gillingham | 2003-06-22 09:54:52 Ja przytwierdziłem taki znaczek na siatce na grillu, ale nie bardzo mi sie podobał wygląd więc zdjałem. Ale to jest nawet niezły pomysł. |
Ronaldo Miłośnik FSO Polonez Atu+ 1.4GTI ... Poznań | 2003-06-22 11:01:37 Hej,to jest bardzo dobry pomysl. Ja mam niektore elementy deski rozdzielczej oklejone folia w kolorze mahoniu. Calkiem fajnie to wyglada, na razie nie mam zdjec. Ale pomysl popieram. Jesli wymyslicie jak zrobic podlokietnik na hamulcu recznym, to dajcie znac, bo ja juz nad tym myslalem, ale nic nie wymyslilem. |
Patryk_153_PTK Vauxhall Omega ELITE Zabrze/Gillingham | 2003-06-22 11:36:11 Można dopasować od innego pojazdu. Temat juz gdzieś kiedys był poruszany i ktos pisał, że tak zrobił i jest ok. |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-06-22 12:53:29 Ja jestem zainteresowany podłokietnikiem,chętnie bym podpatrzył u kogoś taki patent. |
Redarrow Miłośnik FSO Polonez 1.6 SLE Gdańsk | 2003-06-22 14:31:06 jesli chodzi o moj znaczek na masce to wyglada to nawet lepiej niz myslalem i nie bede Wam o tym opowiadal zanim nie wysle zdjec i sami nie zobaczycie. Natomiast co do podlokietnika to chce go zrobic na drewnianej rowniez przeze mnie zrobionej szafce na kasety lub plyty. Wkonponuje w to jakos obudowe hamulaca recznego i mysle ze jezeli bedzie zrobiona lub oklejona debem tak jak moja konsola to wyjdzie super. Ponadto jesli chodzi o kokpit to uwazam ze okleiny sa gorszym rozwiazaniem mysle ze prawdziwe drewno (tak jak u mnie) wlasnorecznie dopasowane wyglada szlachetniej. Machon to dobre drewno ale drogie. Dab jest trudny w obrobce ale najszlachetniejszy z polskich drzew. |
Maras Miłośnik FSO OMEGA&FROTA&MARAUDER ... ASO_Leźno/Gdańsk | 2003-06-22 17:09:39
|
Mokry Miłośnik FSO Poldzo/VW Gragów | 2003-06-22 18:42:35
Wygodnisie podłokietniki sie marzą A może pomyśleć o kanapie na przód zamiast foteli... jakie praktyczne nie trzeba przechodzić na tył auta, tak samo wygodnie |
thaniel Miłośnik FSO Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2003-06-22 19:12:20 He pomysl ql tylko jak ta kanape przesuwac do przodu/tylu regulowac oparcie itd ???
pozdr |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-06-22 21:00:45 I pozostaje problem hamulca ręcznego przy takiej kanapie
Warszawa ma fajną kanapę z przodu nie dzieloną a w oparciu kipiałka centralnie |
Mokry Miłośnik FSO Poldzo/VW Gragów | 2003-06-22 21:15:41
Przy takiej kanapie to juz znajdzie się taka co złapie za ręczny |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-06-22 21:18:13
Ciekawe gdzie się wtedy zatrzymacie |
Nabauab Miłośnik FSO Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2003-06-22 22:44:09 Ja kiedyś kombinowałem,żeby sobie zrobić od nowa całą konsolę z drewna od nowa,mając za szablon starą,ale dałem sobie luzu,przy moich umiejętnościach stolarskich |