Znaczek na masce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niedawno udalo mi sie wykonac kolejne udziwnienie w moim autku. Przytwierdzilem, mianowicie znaczek fso do maski (tak jak u mercedesow) mimo wielu obaw ludzi mi przychylnych, samochod nabral nowego stylu. Ponadto widok "celownika" ze srodka dodaje mi checi do jazdy. Niedlugo zalacze zdjecia.

P.S. Daze do wykonania luksusowej wersji poldolota, wraz z moimi drewnianymi wykonczeniami deski rozdzielczej, welurowa tapicerka, szafka na kasety nad hamulcem recznym wraz z podporka na lokiec, samochod naprawde jest przytulniejszy i zyskuje indywidualny charakter.

Ja przytwierdziłem taki znaczek na siatce na grillu, ale nie bardzo mi sie podobał wygląd więc zdjałem. Ale to jest nawet niezły pomysł.

Hej,to jest bardzo dobry pomysl. Ja mam niektore elementy deski rozdzielczej oklejone folia w kolorze mahoniu. Calkiem fajnie to wyglada, na razie nie mam zdjec. Ale pomysl popieram. Jesli wymyslicie jak zrobic podlokietnik na hamulcu recznym, to dajcie znac, bo ja juz nad tym myslalem, ale nic nie wymyslilem.

Można dopasować od innego pojazdu. Temat juz gdzieś kiedys był poruszany i ktos pisał, że tak zrobił i jest ok.

W marcu na spot na Zaspie przyjechal gosciu ktory mial caly tynel srodkowy od przedostatniej wersji Primery oczywiscie drozek od skrzyni tez byl przerobiony na pionowy całkiem całkiem to wyglądało

Ja powiem krótko.... Można coś robić, ale bez przesady.

Ja osobiscie mam grill z siatką i znaczkiem Kamei w rogu - to według mnie max wszelkich modrenizacji, reszta zahacza juz o brak dobrego samku, ale to tyllko moje zdanie... bardzo skromne zdanie .

[ wiadomość edytowana przez: Waga dnia 2003-06-22 12:26:04 ]

A ja czekam na fotki musze to zobaczyc wg mnie pomysl ql

a co do podlokietnika jak tylko dostane kasiore jade na wycieczke po szrotach m.in. po wlasnie podlokietnik dam znac co i jak

pozdr

Ja jestem zainteresowany podłokietnikiem,chętnie bym podpatrzył u kogoś taki patent.

Cytat:
2003-06-22 12:53:29, danield pisze:
Ja jestem zainteresowany podłokietnikiem,chętnie bym podpatrzył u kogoś taki patent.

Podłokietnik dobra rzecz !

P.S. Wie ktoś jak załozyć zagłówki do Poloneza z 95r, na tylna kanapę ?

jesli chodzi o moj znaczek na masce to wyglada to nawet lepiej niz myslalem i nie bede Wam o tym opowiadal zanim nie wysle zdjec i sami nie zobaczycie. Natomiast co do podlokietnika to chce go zrobic na drewnianej rowniez przeze mnie zrobionej szafce na kasety lub plyty. Wkonponuje w to jakos obudowe hamulaca recznego i mysle ze jezeli bedzie zrobiona lub oklejona debem tak jak moja konsola to wyjdzie super. Ponadto jesli chodzi o kokpit to uwazam ze okleiny sa gorszym rozwiazaniem mysle ze prawdziwe drewno (tak jak u mnie) wlasnorecznie dopasowane wyglada szlachetniej. Machon to dobre drewno ale drogie. Dab jest trudny w obrobce ale najszlachetniejszy z polskich drzew.

Cytat:
2003-06-22 03:17:29, Redarrow pisze:
Niedawno udalo mi sie wykonac kolejne udziwnienie w moim autku. Przytwierdzilem, mianowicie znaczek fso do maski (tak jak u mercedesow)

A ja juz to widziałem

Cytat:
2003-06-22 12:59:55, Waga pisze:
Cytat:
2003-06-22 12:53:29, danield pisze:
Ja jestem zainteresowany podłokietnikiem...

Podłokietnik dobra rzecz !

Wygodnisie podłokietniki sie marzą A może pomyśleć o kanapie na przód zamiast foteli... jakie praktyczne nie trzeba przechodzić na tył auta, tak samo wygodnie

He pomysl ql tylko jak ta kanape przesuwac do przodu/tylu regulowac oparcie itd ???

pozdr

I pozostaje problem hamulca ręcznego przy takiej kanapie
Warszawa ma fajną kanapę z przodu nie dzieloną a w oparciu kipiałka centralnie

Cytat:
2003-06-22 21:00:45, danield pisze:

Przy takiej kanapie to juz znajdzie się taka co złapie za ręczny

Cytat:
2003-06-22 21:15:41, Mokry pisze:
Cytat:
2003-06-22 21:00:45, danield pisze:

Przy takiej kanapie to juz znajdzie się taka co złapie za ręczny

Ciekawe gdzie się wtedy zatrzymacie

Ja kiedyś kombinowałem,żeby sobie zrobić od nowa całą konsolę z drewna od nowa,mając za szablon starą,ale dałem sobie luzu,przy moich umiejętnościach stolarskich