[K]Kupie poduszke skrzyni fiat argenta skrzynia 5 biegowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zakupie nowa poduszkę skrzyni biegów do fiata argenty z 5 biegowa skrzynią PILNIE jak ktoś ma możliwość prosze o kontakt 696 232 122
bądz gg 2367552

Zapomnij nie do dostania -odcinasz górna czesc poduszki argenty i spawasz dolna z guma od poloneza

no tak zrobiłem ze stara ale nie halo...skrzyni obija o podopore jak sa jakies hopy czy dziury

Ze co jest nie do dostania ? Wyslij mi fote tej poduszki, zebym byl pewien ktora to i sprobuje ci pomoc.

Tu na rysunku jest ona pokazana numer 1.
Mam nadziej że dobrze ja widać. Bloger jeśli masz taka możliwość to prosze o pomoc :] Z góry dziekówka

potrzebuje taką samą , bo oberwałem w sobote...najchętniej nową

No widzę ze nie tylko ja mam owy problem.. Kurcze szukałem chyba w 5 sklepach 3 hurtowniach i w necie chyba z tydzień ale nie ma , stany magazynowe puste.. to jest nie możliwe :[ Jak coś to pisze sie nawet na 2 .Pozdro

Dobra chlopaki zadzwonie dzis do znajomego, co je moze miec. Sorry za niekomunikatywnosc, ale obecnie chodze do gory nogami, a co najmniej pod katem.

Cytat:
2007-06-12 17:50:19, bolger pisze:
Dobra chlopaki zadzwonie dzis do znajomego, co je moze miec. Sorry za niekomunikatywnosc, ale obecnie chodze do gory nogami, a co najmniej pod katem.

pytaj o 3 szt.

No to nie tylko Ty jeden...ja dzisiaj pół dnia spedziłem pod moim bolidem a za wiele nie zrobiłem hee...no to pytaj o większa ilość sztuk :]

witam!!!

Jezeli zamawiacie prosze o dwie sztuki!!!
Mozna pokombinowac od poloneza pospawac,dobrze wymierzyc tez bedzie gralo(tak jezdze od pol roku),tylko podczas spawania nie dopuscic do przegrzania gumy na poduszce.jest z tym troche zabawy zeby dobrze lezala.
Pozdrawiam

Dobra pracuje nad tematem

Oki doki zatem czekamy na info. Pozdrówki

Cytat:
2007-06-14 00:19:08, Marcell pisze:
witam!!! Jezeli zamawiacie prosze o dwie sztuki!!! Mozna pokombinowac od poloneza pospawac,dobrze wymierzyc tez bedzie gralo(tak jezdze od pol roku),tylko podczas spawania nie dopuscic do przegrzania gumy na poduszce.

Jak juz dotniesz na wymiar to zanurzasz gume w wodzie podczas spawania i nic jej nie bedzie

Witam, pracujemy razem z Bolgerem nad tematem i powiem tak. Są dwie poduszki, dwie różne tj. jedna taka jak na tym rysunku a druga ma w tej górnej części ucha takie jakby wycięcie. Jutro będę wiedział czy jest szansa na więcej, postaram się też fotki ich zrobić.

No to pięknie :] Jestem zobowiazany czekam na dalsze info :] pozdro

Poduszki poszły na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=215456462

I kolejna http://www.allegro.pl/show_item.php?item=222315202