Dym przy odpalaniu z ruru wydechowej!!! !!!!!! !!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od czego to moze byc?odpalam samochod a tu dym wylecial z rury wydechowej ale nie zgasl tylko normalnie chodzil i jezdzilem i dalej nastepne odpalania okey a po 4 dniach znow dym az w srodku go mialem....co tego moze byc powodem?

[ wiadomość edytowana przez: Beta dnia 2006-06-17 17:03:00 ]

Cytat:
2006-06-17 17:00:33, Beta pisze:
od czego to moze byc?odpalam samochod a tu dym wylecial z rury wydechowej ale nie zgasl tylko normalnie chodzil i jezdzilem i dalej nastepne odpalania okey a po 4 dniach znow dym az w srodku go mialem....co tego moze byc powodem? [ wiadomość edytowana przez: Beta dnia 2006-06-17 17:03:00 ]

trafiłes na forum posiadaczy samochodów BMW, a nie wróżek. napisz co to za auto, im więcej szczegółów tym lepiej. jakiego koloru dym?

Ja mialem taką akcję:
kilka tyg. temu coś dymiło, czyłem spaliny w samochodzie..
po kilku dniach mój ojciec wymienił wydech i wszystko wydawalo się elegancko!!! wczoraj Dalem trochę w kiche, troche wkręclem na wysokie obroty... gdy się zatrzymalem slyszalem ze cos "szczela" w tłumiku, odpalilem go, po czym w lusterku zobaczylem kłęb dymu i to wszystko... później wszystko bylo elegancko... nie zagotowal się ani nic.. co to może być???????????????????