Lusterka - ile kosztują?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zarąbali mi obie wkładki do lusterek bocznych
ile kosztują nowe podgrzewane? może ktoś z was wie ile musze szykować kaski

spoko bez nerwow koszt to ok 25 zeta sztuka nie ma z tym problemu kupujesz oryginalne wkladeczki z grzalka)
ale gdzie to kupic w lodzi to nie wiem

Nie ma problemów ?
Ja już dzisiaj przeszukałem co można było, oczywiście w moim regionie i nic. Co prawda pytałem o stelarz do lusterek, ale przy okazji zadawałem też pytanie o lusterka z wkładką grzejna - odpowiedź była jednakowa - całe lusterko (230-240 zł), bo wkładów nie mieli od 1,5 roku !!!!

A ja kupilem sobie wklad bez zadnego problemu. Sa wlasnie w Lodzi i przy Zielpolu na Widzewie i na Przybyszewskiego. Prawe to koszt 37 - 45zl.

jak dobrze mieć takie forum i sympatycznych forumowiczów którzy potrafią podnieść na duchu
pozdrówka dla wszystkich

Aaa, jak bedziesz wkladal nowe to posmaruj czyms zatrzaski, szkoda odrazu polamac!

Lusterka takowe są w TESCO.

Co tu jest grane ? Co to za kraj, gdzie sklepy i salony firmowe DU nie mają nic do zaoferowania, a lusterko możma kupić w TESCO (chyba nie leżą koło śmietany?).
Faktycznie przekonuję się, że w ilości siła. Wśród dużej ilości forumowiczów znajdzie się ktoś, kto podpowie gdzie i jak.
Ja bym w życiu nie wpadł na to żeby tam szukać części do Naszych aut.
Pozdrawiam.

w tesco są ale zwykłe niepodgrzewane po22zł
sprawdziłem

Na upartego mozna by kupic samoprzylepna mate grzejna pod wklad, nie pamietam teraz ile taki wynalazek kosztuje.

ja mam na zbyciu całe .

które?? mnie interesuje lewe a raczej sam metalowy stelarz

Obawiam się że po ponad 7 latach to jest trochę nieaktualne Od tego jest dział sprzedam, kupię, zamienię. Jeżeli masz kompletne lewe lusterko to jestem zainteresowany.

Cytat:
2010-03-21 11:45:17, robert_or3 pisze:
Obawiam się że po ponad 7 latach to jest trochę nieaktualne Od tego jest dział sprzedam, kupię, zamienię. Jeżeli masz kompletne lewe lusterko to jestem zainteresowany.

chciałbym zauważyć ze ja byłem pierwszy chętny na lewe lusterko

Cytat:
2010-03-21 11:43:12, adrian05031991 pisze:
które?? mnie interesuje lewe a raczej sam metalowy stelarz

. mam lusterko prawe

Cytat:
2002-10-08 09:09:52, Ptaszyna pisze:
Na upartego mozna by kupic samoprzylepna mate grzejna pod wklad, nie pamietam teraz ile taki wynalazek kosztuje.

odpowiedz na post :
Wysłany: 2002-10-08 07:34:28

Czy to aby nie przypadkiem nowy klubowy rekord?

Cytat:
2010-03-21 14:06:09, adamesce pisze:
odpowiedz na post : Wysłany: 2002-10-08 07:34:28 Czy to aby nie przypadkiem nowy klubowy rekord?

dokładnie 7 lat, 6 miesięcy, 13 dni, 2 godziny, 21 minut i 8 sekund

A co do lusterka, to chyba mam gdzieś zagrzebane w piwnicy złamane lewe lusterko (strona kierowcy).

Cytat:
2010-03-21 11:53:15, adrian05031991 pisze:
chciałbym zauważyć ze ja byłem pierwszy chętny na lewe lusterko

Ale tylko w tym poście Ja już od dłuższego czasu szukam lusterka z całym stelażem. Poza tym moja racja jest bardziej mojższa

mario7474 dostanie chyba nowy status klubowy - "Archeolog"

Cytat:
2010-03-21 14:46:39, barcin pisze:
A co do lusterka, to chyba mam gdzieś zagrzebane w piwnicy złamane lewe lusterko (strona kierowcy).

ale złamany obudowa czy stelaż? bo stelaż to ja tez mam złamany