Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Asior 306 HDI XS Sport Wronki | 2007-11-21 00:28:59 szybki kolega jest
czy warto robic ?? : - zalezy w jakim stanie pozostala czesc auta (blacha, zawieszenie itp) - zalezy czy miales zamiar dluzej nim jezdzic. - zależy jakie koszty naprawy (to polecam jako pierwsze sprawdzic) czy na czesci ?? : - bedziesz mial wiecej kasy niz za calosc: - kasa bedzie wolniej splywala, wiec jej nie odczujesz - zostanie Ci masa dupereli ktorych nikt nie kupi - zostana Ci papiery od auta na złomie nikt Ci nie da 500zł, dostaniesz tylko pokwitowanie ze oddales auto do kasacji i mozesz isc je wyrejestrowac. Najlepiej sprzedac (o ile ie masz zamiaru robic) burdel w calosci za przystepna cene (dostaniesz mniej niz przy sprzedazy za czesci ale: - masz problem z glowy - masz gotówke w 1 kawałku - nic wiecej cie nie obchodzi Pozdro |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2007-11-21 00:30:06 Zależy w jakim stanie jeszcze. Ale łatwo na części chyba nie będzie. W dodatku będzie trzeba z papierami przykombinować. Ja bym się nie bawił w rozbieranie, rok bałaganu jak nie wiem co, a kasa będzie spływać po 20zł i nawet jej nie zauważysz.Co fajniejsze i tak możesz wyciągnąć, np. radyjko itp.
Ale to tylko moja opinia. Najpierw się dowiedz co poszło po urwaniu paska. |
Asior 306 HDI XS Sport Wronki | 2007-11-21 00:31:25 a poco kolega 2 takie same watki zakłada ??
ps. moja odpowiedz masz w 1szym watku |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2007-11-21 00:34:04 Połączyłem wątki. Nie rób tego więcej |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2007-11-22 00:09:15 No to faktycznie nie ma się co zastanawiać, trzeba sie pozbyć papierów i całej dołożonej gratis reszty |