Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Nerwica Klubowy Weteran Ford Mondeo ST220 Warszawa | 2007-12-02 14:44:34 Temat dotyczy hobby, zainteresowań poza-esperakowych wśród braci klubowej
U mnie akurat tak sie to przedstawia: 1. zespół muzyczny, istniejemy od 3 lat, gramy: hardcore/rock jeśli kogoś interesuje co też ten śmieszny Nerwica robi w wolnych chwilach to zapraszam: www.opozycjonista.prv.pl 2. kolarstwo szosowe (chociaż dziś już na "wolnym biegu") 3. programowanie stron www, głównie html Tyle |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-12-02 14:53:28 No i mamy fotę Zwyrola
Motoryzacja, głównie diesle Ładne Kobiety Spacery/Rower/Bieganie Muzyka - Różna... Od Pop'u po trance I wiele, wiele więcej |
desperos Klubowy Weteran Volvo V70 II Lublin | 2007-12-02 20:37:18
baseball...ku klus klan...jechanie z papugami...zbieranie znaczkow...wedkarstwo...akwarystyka...kolko rozancowe...nienawidze brudasow i wszelkiego brudu |
szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2007-12-02 20:48:04 samochody, szczególnie grzebanie przy nich
muzka trochę fotografia trochę VT rowerek |
Michal-500 Clio Sosnowiec | 2007-12-02 20:52:55
A czy mógłbyś uzasadnić dlaczego? |
Esperynek Klubowy Weteran Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2007-12-02 21:44:18 A ja oprócz Esperaka :
ogólnie motoryzacja trochę fotografia i muzyka rowery no i w prost proporcjonalnie do mojego wieku jakieś fajne 18-tki mi w głowie szumią. |
pawel12356 Daewoo Espero 1.5 16v Czerniak | 2007-12-02 22:15:43 ja tam najbardziej lubie jezdzic czym popadnie
Nawet kaszlakiem moge zeby tylko silnik miało spalinowy Poza tym gry komputerowe Fotografia Muzyka i sprzęt odsłuchowy Na kobiety tez lubie popatrzeć |
teltom CIVIC i-VTEC/VECTRA C Stalowa Wola | 2007-12-02 22:35:25 1. Na poprzednich wakacjach zacząłem amatorsko uprawiać kolarstwo szosowe,
2. Automatyka z racji studiów 3. Tłumaczenia filmów z angielskiego na nasze - od czasu do czasu jak coś wolnego czasu zostanie 4. Lubię sobie czasem pogadać po angielski z racji studiów, szczególnie jeśli rozmówczynią jest kobieta 5. Amatorsko grafika komputerowa trochę html 6. No i oczywiście KOBIETY!!! 7. A najbardzie to ja się lubię opier****ć |
Outcast Bmw 528i E39 Różyny | 2007-12-02 23:14:06 no to ja:
1. dupy 2. motocykle 3. samochody 4. militaria 5. podroze |
greenberg Espero 1.5 San Diego na 45% | 2007-12-02 23:34:52 a ja sie przyznam ze dupa nie mam hobby
na dmyslenie o dziewczynach nie mam czasu... rower tak ale jak jest ciepło i z kim.. pozatym to cholera ciagły brak czasu praca praca praca... rzygac sie chce.... podróze lubie ale praca praca praca ... ksiazki lubie ale praca praca praca... na tv nie mam czasu pozatym ciagle to samo gówno... muzyka taaa radio mi sie w aucie popsuło działa tylko cd/mp3 wiec na zywo nie mam czasu w domu bo przychodze po 19 i ide spac... lubie sklejac modele ciezarówek ale jak zwykle praca praca praca ... i brak czasu ostatni zrobiłem rok temu.. pozatym lubie graffiti robic ale praca praca praca ostanie ponad 1,5 roku temu... jedyne na co mam teraz czas to spac jesc nakarmic i pogłaskac psa.. i czasem usiasc w fotelu przy kompie bo wygodny.. |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2007-12-03 10:21:00 fajny wątek - hehe
jakoś daje do myślenia, że poza zajebaną pracą są też inne - rzeczy. Lubię nurkować, choć w tym roku mało czasu było na to. Lubię mój rower (Mongoose, full na RS Sid), choć w tym roku zrobiłem może 300km na nim Lubię narty i to bardzo, już niedługo Lubię muzykę, operę, fortepian no i Janis Joplin (z ginem Lubię Czesia (nie podobuje mnie się, że jedzie z nami Pedałka) Lubię Żytnią i palić papierosy (to drugie musi się skończyć) Lubię jeździć samochodem, poważnie to poza piciem i paleniem jedna z niewielu przyjemności jakie mam w ciągu dnia. |
Padre_cornelone Erdzero jeden 8 Lpg Katowice | 2007-12-03 12:33:09 Ja amatorsko param się chirurgią, najczęściej na sobie |