Szybki do zegarów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rozmawiam z importetem części z korei odnośnie szybek do zegarów.Wiadomo,cena dla klienta idywidualnego będzie zależna od ilości zamówionych szybek.Ile osób byłoby zainteresowanych zakupem?

przy dobrej cenie możesz na mnie liczyć.

A co wy z tymi szybkami robicie? Ja wiem, że można raz przez ogłupienie połamać, zabierając się za rozbieranie nie od tej strony co się powinno, ale później

Jak się za bardzo picuje kokpit złomiaka to szybka się ściera i matowieje

Cytat:
2006-04-25 14:13:35, piotr_ek pisze:
A co wy z tymi szybkami robicie? Ja wiem, że można raz przez ogłupienie połamać, zabierając się za rozbieranie nie od tej strony co się powinno, ale później

Cytat:

Jak się za bardzo picuje kokpit złomiaka to szybka się ściera i matowieje

dotkneły mnie obydwa przypadki opisane poniżej-jednak niepicowałem tylko raz psiknelem szprejem do tapicerki i sie jakas matowa zrobila

ja bylbym CHĘTNY NA TAKĄ SZYBKE jezeli oczywiscie cena bedzie lepsza od normalnej -sklepowej

Ja również byłbym chętny ale jaka cena - oto jest pytanie

Cytat:
2006-04-25 19:31:58, tommi3737 pisze:
jezeli oczywiscie cena bedzie lepsza od normalnej -sklepowej

cena bedzie nizsza o 5zl a wysylka bedzie kosztowala 8zl no prosze..ja tez nie jestem rozrzutny ale oszczedzanie na czyms co kosztuje 30-40zl a moze kosztowac np 25.99 ..

Nie ma jeszcze powodów do ekscytacji.Nie znam ceny.Poprzednia była 19 netto,teraz się okaże .

Cytat:
2006-04-25 21:37:59, JaRabbit pisze:
Poprzednia była 19 netto,teraz się okaże .

19 netto... to standardowa cena za szybkę. W krakowskim polmozbycie dałem dwadzieściaparę zł 2 lata temu.

jak ustalicie naprawdę dobrą cenę to się zastanowie

Chętnych wielu a ceny ni ma

I nadal nic ......... ja chce szybke !!!!

Człowiek wyraża szczere chęci zakupu a tu ani widu ceny i innych szczególików

[ wiadomość edytowana przez: Lucyferus dnia 2006-04-27 21:17:04 ]

Odświeżam ...trochę.

Panowie i Panie...poszukuję "szybki" do zegarów Esperaczka...

Może być uszkodzona ! (potrzebuję do "celów innych" , więc przejrzystość nie jest ważna )

Czy jest ktoś , kto wymieniał pęknioną , albo zesputą w inkszy sposób na nówkę i nie wywalił starej na śmietnik ??

Pomóżta proszę

Bogus mam cale zegarki razem z szybka. Wymienilem jak mi Kolber zalatwil zegary... a te moje sobie spokojnie leza....

Cytat:
2007-02-07 17:34:31, yankie pisze:
Bogus mam cale zegarki razem z szybka. Wymienilem jak mi Kolber zalatwil zegary... a te moje sobie spokojnie leza....

No taa...fajnie by było...

Jeno w tem problemos , sympatyczny Kolego , że kcem cosik z odrzutu coby kosztów nie ponosić ...

Pozdrowionka

Cytat:
2007-02-07 17:38:05, bogdan1 pisze:
No taa...fajnie by było... Jeno w tem problemos , sympatyczny Kolego , że kcem cosik z odrzutu coby kosztów nie ponosić ... Pozdrowionka

No to jak niczego nie znajdziesz... to daj cynka to sie siakos dogadamy

Szczegoly poszly na priv'a

[ wiadomość edytowana przez: yankie dnia 2007-02-07 17:47:47 ]

Cytat:
2007-02-07 17:40:44, yankie pisze:
"... No to jak niczego nie znajdziesz... to daj cynka ..."

Na razie nic ....ale podtrzymuję temata...

Przyznać się proszę , kto wymieniał szybkę w budzikach i nie wywalił starej tak "na zawsze " ???

Ja mam ale niestety szybka jest popekana (kupilem kiedys drugie zegary wlasnie z popekana szybka)

No i zamordowałem swoją szybkę (zachciało mi się czyścić zegary)-co z tymi szybkami sprowadzanymi z zaświatów?

Cytat:
2007-09-28 21:11:23, zbrozlo pisze:
No i zamordowałem swoją szybkę (zachciało mi się czyścić zegary)-co z tymi szybkami sprowadzanymi z zaświatów?

do kupienia w ASO..pewnie max 40zl kosztuja