Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2008-01-17 18:08:31 Specjalnie dla Was, Drodzy Forumowicze, pojechałem taaaaaki kawał drogi...
Skupiając się na Toyocie, to nie popisali się. Ani nie było się kogo i o co zapytać, ani te samochody za bardzo porywające nie są... Stanowisko Lexusa było totalną porażką, IS-F zamknięty, reszta dostępna, jednak materiały reklamowe musiałem sobie sam wziąć przechylając się przez ladę, bo nikogo z obsługi nie było... Pod tym względem stanowiska Forda, Subaru, Audi, czy BMW były o całe niebo lepsze... że nie wspomnę już o festynie, jaki urządzili Francuzi przy nowym C5 Ale... żeby nie było, że narzekam - Toyota i Lex zaprezentowali wszystkie modele w jednym ( jedynym słusznym ) kolorze - białym Fotki do obejrzenia tutaj : http://chomikuj.pl/marcinm - jedne większe, drugie mniejsze Gdyby ktoś chciał jakąś fotkę w pełnej rozdzielczości, lub miał jakieś pytania, to niech pisze... Aha, nie wiem dlaczego nie było Porsche pzdr |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2008-01-17 18:12:39 albo ja ślepy albo tam tych fotek nie ma
edit o juz sa [ wiadomość edytowana przez: Suchy dnia 2008-01-17 18:13:34 ] |
piotr0437 TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback Warszawa | 2008-01-19 15:52:08 Super fotki samochodów (i nie tylko )
Ta hybryda przepołowiona to Prius? |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2008-01-19 17:34:56 urzekła mnie pani przy fiacie croma, a dziewczynkami Ferrari byłem baaardzo zdegustowany
Tak, to pocięte to Prius, bardzo fajnie wyglądało na żywca pzdr |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2008-01-19 17:51:15 Podobal sie pasek R36 ? a nowe ///M3 ? podobno swietne, bo piekne to wiem ze jest |